Купянский городской портал! Суббота, 04.05.2024, 16:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Новини ДФС України. Салтівська ОДПІ інформує. 10.11.2016

Відповідальність підприємця на загальній системі за несплату або несвоєчасну сплату ЄВ, нарахованого за календарний рік

Відповідно до абзацу третього частини восьмої статті 9 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі за текстом – Закон № 2464) платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі за текстом – ЄВ), зазначені у пункті 4 частини першої статті 4 Закону № 2464, зокрема, ФОП, які обрали загальну систему оподаткування, зобов’язані сплачувати ЄВ, нарахований за календарний рік, до 10 лютого наступного року.
За несплату (неперерахування) або несвоєчасну сплату (несвоєчасне перерахування) ЄВ контролюючий орган застосовує до платників ЄВ штрафні санкції у розмірі 20 відс. своєчасно не сплачених сум (пункт 2 частини одинадцятої статті 25 Закону № 2464).
У р ... Читать дальше »
Просмотров: 391 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 10.11.2016 | Комментарии (0)

В Салтівській ОДПІ підвели підсумки роботи з надходжень податків і зборів за десять місяців 2016 року

Днями в Салтівській ОДПІ ГУ ДФС у Харківській області відбулася розширена апаратна нарада за участі керівного складу інспекції, на якій було підведені підсумки роботи інспекції за січень-жовтень поточного року. Очільник податкової інспекції Олена Кухтіна розповіла про надходження до бюджетів усіх рівнів впродовж десяти місяців.
За 10 місяців 2016 року завдяки плідній співпраці платників податків нашого регіону та податківців збір до зведеного бюджету склав 648,96 млн. гривень, що на 62,7% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. В жовтні поточного року Салтівська ОДПІ спрямувала до бюджетів всіх рівнів 100,6 млн. гривень, що на 16,8% або на 14,5 млн. гривень більше ніж було заплановане.
Із загальної суми до Державного бюджету надійшло понад 232 млн. гривень. Найбільше сплачено: податку на додану вартість 92,1 млн. грн.; податку на прибуток – ... Читать дальше »
Просмотров: 362 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 09.11.2016 | Комментарии (0)

Чи надається пільга зі сплати податку на нерухоме майно на квартиру, що належить на праві власності фізичній особі, яка займається в ній підприємницькою діяльністю?

Пунктом 63.3 ст. 63 Податкового кодексу визначено, що платники податків з метою проведення податкового контролю підлягають реєстрації або взяттю на облік у контролюючих органах за місцезнаходженням юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, місцем проживання особи (основне місце обліку), а також за місцем розташування (реєстрації) їх підрозділів, рухомого та нерухомого майна, об’єктів оподаткування або об’єктів, які пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (неосновне місце обліку).
При цьому пільги з податку на нерухоме майно, що сплачується на відповідній території з об’єктів житлової нерухомості, для фізичних осіб не надаються на об’єкти оподаткування, що використовуються їх власниками з метою одержання доходів, зокрема використовуються у підприємницькій діяльності ... Читать дальше »
Просмотров: 398 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров: Ефективна реалізація реформ на митниці і в податковій сфері - шлях до стабілізації економіки України

ДФС націлена на подальше спрощення процедури адміністрування і сплати податків, а також на створення максимально комфортних умов для діяльності спільного бізнесу. Це – один із стратегічних напрямів нашої діяльності. На цьому наголосив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров в коментарі виданню «Голос України».
«Ми продовжуємо масштабний процес реформування податкової системи через зменшення навантаження на бізнес, спрощення вимог законодавства в цій сфері і жорсткий курс на детінізацію.
За рік Україні вдалося істотно поліпшити показники у сфері оподаткування. Завдяки активній роботі по двом головним пунктам - зменшенню часу на заповнення необхідних форм і зниженню ставки Єдиного соціального внеску за показником «Сплата податків» в рейтингу Doіng Busіness-2017 Україна зробила стрибок з 107-го на 84-е місце», - зазначив очільник в ... Читать дальше »
Просмотров: 380 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 02.11.2016 | Комментарии (0)

Керівник фіскальної служби Харківщини Микола Рибаков провів засідання «круглого» столу з питань протидії «наливайкам»

Захід зібрав і громадськість, і контролюючі органи регіону, які разом визначали шляхи співробітництва в напрямку боротьби з незаконною торгівлею підакцизними товарами. Участь у засіданні «круглого» столу взяли представники ГУ Національної поліції в Харківській області, ГУ Держпродспоживслужби, ГУ Держпраці, управління розвитку споживчого ринку Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА, Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міськради, керівництво Громадської Ради при ГУ ДФС у Харківській області.
Як відзначив очільник податкового відомства регіону, ситуація, що склалася в Харківській області, викликала великий резонанс у суспільстві. Загинуло десятки людей. А ділки «тіньового» бізнесу продовжують отримувати прибутки, та порушувати законодавство. Микола Рибаков підкреслив, що фіскальна служба продовжуватиме вест ... Читать дальше »
Просмотров: 392 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 26.10.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров: ДФС працює над започаткуванням спільних проектів з Турецькою республікою

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров відзначив зміцнення двосторонніх відносин між Україною та Турецькою Республікою в галузі митної справи. З метою розвитку та зміцнення двостороннього співробітництва Україна та Туреччина домовилися розширити співпрацю в сфері обміну досвідом і навчання, кінологічній сфері, сфері обміну інформацією та боротьби з контрабандою і порушенням митних правил, а також координувати дії під час впровадження електронної системи МПД (еТIR).
«Наразі ми працюємо над започаткуванням спільного пілотного проекту е-TIR між компетентними органами України та Туреччини. Електрона система е-TIR передбачає обмін даними в електронному вигляді між національними митними системами щодо міжнародного транзиту товарів відповідно до положень Конвенції МДП. Для нас це є одним із пріоритетних завдань на наступні роки», - зазначив Роман Насіров під час зустрі ... Читать дальше »
Просмотров: 385 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 19.10.2016 | Комментарии (0)

До уваги представників бізнесу та громадськості!

18 жовтня 2016 року відбудеться зустріч начальника ГУ ДФС у Харківській області Рибакова М.В. з платниками податків Салтівської ОДПІ. В ході заходу планується обговорення проблемних питань, які виникають у роботі суб’єктів господарювання м. Куп`янськ, м. Вовчанськ, Куп`янського, Вовчанського, Шевченківського, Великобурлуцького та Дворічанського районів.

Початок заходу: о 14-00.

Місце проведення: 63707, Харківська обл., м. Куп’янськ, вул. Харківська, буд. 99 (Салтівська ОДПІ)

Реєстрація учасників заходу відбувається до 11-00 год. 17 жовтня 2016 року за телефонами: (05742) 57450 та (05742) 78677, за електронними адресами kh.press@sfs.gov.ua або kh.dpi2026@sfs.gov.ua

При реєстрації просимо вказувати назву суб’єкта господарювання (для юр.осіб), прізвище, ім’я та по-батькові учасника, а також питання, які пропонуються для внесення до порядку денного заходу.
Участь у заход ... Читать дальше »
Просмотров: 483 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 12.10.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров: Завдяки інноваціям в роботі ДФС митні платежі зросли на 41%

Завдяки спрощенню митних процедур, покращенню сервісів та посиленню боротьби з контрабандою митні платежі з початку року зросли майже на 41%. Про це повідомив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.
«Митні платежі, ключовими з яких є ПДВ на товари, що імпортуються, акцизний податок і мито, у січні-серпні 2016 року зросли на 40,8% порівняно з аналогічним періодом 2015 року», - наголосив очільник відомства.
Роман Насіров також зазначив, що протягом січня-серпня 2016 року всі митниці ДФС забезпечили до державного бюджету 145,5 млрд. грн. Таким чином, бюджет отримав додатково 7,6 млрд гривень.
Крім того, керівник служби додав, що ДФС планує продовжити нарощувати обсяг митних платежів.
«Завдяки роботі мобільних груп, «Єдиного вікна», а також спрощенню митних процедур ми сподіваємося збільшити щомісячні обсяги митних надходжень», - підкреслив Голова ДФС.
... Читать дальше »
Просмотров: 404 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров зустрівся з Міністром торгівлі США Пенні Пріцкер

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров взяв участь у зустрічі з Міністром торгівлі США Пенні Пріцкер та представниками американського бізнесу. Відбулось обговорення співпраці між країнами у митній та податковій сферах.
Під час зустрічі Роман Насіров повідомив про зміни, що відбулися в роботі фіскальної служби, та очікуваний результат від реформ.
«Завдяки реформам ДФС вдалося відчутно покращити роботу митних органів та спростити митні процедури. Ми докладаємо всіх зусиль, аби зробити вітчизняне податкове законодавство і податкову службу більше наближеними до платників податків», - зазначив Голова ДФС.
Він також нагадав, що Україна та США підписали Угоду про взаємну допомогу між митними адміністраціями обох країн, в Україні працювала технічна місія США. «Представники делегації США надали технічні рекомендації щодо реформ на українській митниці, за якими ми рухаємося».
... Читать дальше »
Просмотров: 449 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 02.10.2016 | Комментарии (0)

Павло Дроняк: З початку року виявлено близько 105 тис. найманих працівників, які працювали неофіційно

Протягом січня-серпня поточного року органами ДФС під час проведення документальних планових та позапланових перевірок суб`єктів господарювання, які виплачували заробітну плату та інші доходи фізичним особам, порушення податкового законодавства встановлено в 61 відс. перевірених платників. Про це розповів директор Департаменту податків і зборів з фізичних осіб ДФС Павло Дроняк.
За його словами, порушникам донараховано до сплати до бюджетів близько 322 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, 66 млн. грн. єдиного внеску та понад 8 млн. грн. військового збору.
«Як свідчить практика роботи фіскальних органів, низка несумлінних керівників підприємств завдають збитків державі, нехтуючи вимогами законодавства. Зокрема, виплачуючи заробітну плату працівникам, посадові особи підприємств своєчасно не перераховують до бюджету податок на доходи фізичних осіб. Крім тог ... Читать дальше »
Просмотров: 541 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 28.09.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 105 106 »
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024