Купянский городской портал! Вторник, 19.03.2024, 06:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 14
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » Архив материалов
Салтівське управління ГУ ДФС у Харківській області повідомляє, що за наявності у власності платника податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі – податок), об’єкта (об’єктів) житлової нерухомості, в тому числі його частки, що перебуває, зокрема у власності фізичної особи – платника податку, загальна площа якого перевищує 300 кв. м (для квартири) та/або 500 кв. м (для будинку), сума податку, розрахована відповідно до підпунктів «а» – «г» п.п. 266.7.1 п. 266.7 ст. 266 ПКУ, збільшується на 25 000 грн на рік за кожен такий об’єкт житлової нерухомості (його частку) (п.п. «ґ» п.п. 266.7.1 п. 266.7 ст. 266 Податкового кодексу України (далі – ПКУ)).
У разі переходу права власності на об’єкт оподаткування від одного власника до іншого протягом календарного року податок обчислюється для попереднього власника за період з 1 січня цього року до початку того місяця, в якому припинилося право власності на зазначений об’єкт оподаткування, а для нового власника – починаючи з ... Читать дальше »
Просмотров: 4516 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 09.04.2019 | Комментарии (25)

Салтівське управління ГУ ДФС у Харківській області інформуємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про перенесення робочих днів у 2019 році» від 10.01.2019 № 7-р у квітні поточного року вівторок 30 квітня перенесено на суботу 11 травня, тобто останній день сплати нарахованих податкових зобов’язань з податків і зборів припадає на вихідний день 30 квітня 2019 року.
Нормами податкового кодексу України не передбачено перенесення термінів слати податків і зборів (п.57.1 ст.57 Кодексу), тому сплату нарахованих поточних податкових зобов’язань необхідно здійснити не пізніше 26 квітня 2019 року.
Просмотров: 751 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 09.04.2019 | Комментарии (0)

Салтівське управління ГУ ДФС у Харківській області нагадує, що порядок обчислення та сплати податку на прибуток підприємств (далі – податок) визначено ст. 137 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).
Податок нараховується платником самостійно за ставкою, визначеною ст. 136 ПКУ, від бази оподаткування, визначеної згідно зі ст. 135 ПКУ (п. 137.1 ст. 137 ПКУ).
Податковими (звітними) періодами для податку, крім випадків, передбачених п. 137.5 ст. 137 ПКУ, є календарні: квартал, півріччя, три квартали, рік. При цьому податкова декларація розраховується наростаючим підсумком (п. 137.4 ст. 137 ПКУ).
Пунктом 137.5 ст. 137 ПКУ встановлено, що річний податковий (звітний) період встановлюється для таких платників податку:
а) платників податку, які зареєстровані протягом звітного (податкового) року (новостворені), що сплачують податок на прибуток на підставі річної податкової декларації за період діяльності у звітному (податковому) році;
б) виробників сільського ... Читать дальше »
Просмотров: 769 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 09.04.2019 | Комментарии (0)

У Салтівському управлінні ГУ ДФС у Харківській області повідомили. Якщо громадянин у 2018 році надавав в оренду іншій фізичній особі земельні ділянки сільськогосподарського призначення, земельну частку (пай), то він має самостійно визначити свої податкові зобов’язання за результатами року у декларації про майновий стан і доходи та сплатити податок з таких доходів за своєю податковою адресою.
Звертаємо увагу, що при отриманні такого ж доходу у 2019 році, сплачувати податок на доходи фізичних осіб необхідно буде до бюджету за місцезнаходженням земельних ділянок, наданих в оренду.
Відповідні зміни внесено Бюджетним кодексом України і вони набрали чинності з 1 січня 2019 року
Просмотров: 689 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 09.04.2019 | Комментарии (0)

Салтівське управління ГУ ДФС у Харківській області повідомляє, що фізичні особи мають право відкривати рахунки для здійснення підприємницької, незалежної професійної діяльності та для власних потреб.
Особа, яка відкриває рахунок фізичній особі (власник рахунку/представник власника рахунку/особа, яка відкриває рахунок на користь третьої особи), зобов’язана письмово повідомити банк про наявність або відсутність у власника рахунку статусу підприємця або особи, яка провадить незалежну професійну діяльність.
Забороняється використовувати поточні рахунки фізичних осіб для проведення операцій, пов’язаних із здійсненням підприємницької та незалежної професійної діяльності.
За поточними рахунками в національній валюті фізичних осіб – резидентів здійснюються всі види розрахунково-касових операцій відповідно до умов договору та вимог законодавства України, які не пов’язані із здійсненням підприємницької діяльності.
Отже, фізична особа – підприємець не може використовув ... Читать дальше »
Просмотров: 701 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 09.04.2019 | Комментарии (0)

Салтівське управління ГУ ДФС у Харківській області нагадує, що кампанія декларування доходів громадян триває до 2 травня 2019 року.
Відповідно до норм Податкового кодексу України (далі - ПКУ) громадянам, які зобов’язані задекларувати доходи, та особам, які проводять незалежну професійну діяльність, необхідно подати декларацію про доходи, отримані минулоріч. В цій декларації громадяни відображають суму отриманого доходу та визначають податкове зобов'язання з податку на доходи та військового збору.
Податкова декларація про майновий стан і доходи подається платниками податків за місцем своєї податкової адреси в один із таких засобів:
- особисто або уповноваженою на це особою;
- надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису.
Звертаємо увагу, що у разі надсилання податкової декла ... Читать дальше »
Просмотров: 403 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 09.04.2019 | Комментарии (0)

Салтівське управління ГУ ДФС у Харківській області доводить до відома платників, що:
вівторок, 09 квітня 2019 року, останній день подання:

- звіту про обсяги виробництва та реалізації спирту за березень

2019 року за формою № 1-РС;
- звіту про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв за березень 2019 року за формою № 1-РС;
- звіту про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів за березень 2019 року за формою № 3-РС;
- звіту про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі за березень 2019 року за формою № 1-ОА;
- звіту про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі за березень 2019 року за формою № 1-ОТ.
Просмотров: 398 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 09.04.2019 | Комментарии (0)

Салтівське управління ГУ ДФС у Харківській області повідомляє, що документами, що підтверджують фактично понесені витрати на попереднє придбання цінних паперів фізичною особою – платником податку, в тому числі нерезидентом, є договори купівлі-продажу цінних паперів, виписки зберігачів під кожне замовлення, завірені печатками зберігачів, акти приймання-передачі цінних паперів, касові документи при готівкових розрахунках через касу або розрахункові документи при безготівкових розрахунках.
Відповідно до частини першої ст. 1087 Цивільного кодексу України від 16 січня 2003 року № 435-IV із змінами та доповненнями (далі – ЦКУ) розрахунки за участю фізичних осіб, у тому числі нерезидентів, не пов’язані із здійсненням ними підприємницької діяльності, можуть провадитися у готівковій або в безготівковій формі за допомогою розрахункових документів у електронному або паперовому вигляді.
Пунктом 3 Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженого по ... Читать дальше »
Просмотров: 359 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 09.04.2019 | Комментарии (0)

Салтівське управління ГУ ДФС у Харківській області інформує платників податків, що оподаткування доходу, отриманого платником податку в результаті прийняття ним у спадщину чи дарунок коштів, майна, майнових чи немайнових прав здійснюється у порядку, встановленому ст. 174 р. IV Податкового кодексу України.
Доходи, отримані в спадщину від членів сім’ї першого та другого ступенів споріднення, оподатковуються за нульовою ставкою податку на доходи фізичних осіб. До членів сім’ї фізичної особи першого ступеня споріднення відносяться її батьки, чоловік або дружина, діти, у тому числі усиновлені. Члени сім’ї фізичної особи другого ступеня споріднення – її рідні брати та сестри, її баба та дід з боку матері і з боку батька, онуки.
Фізична особа, яка отримує спадщину від інших родичів, наприклад, рідного дядька, тітки чи просто знайомих сплачує податок на доходи фізичних осіб за ставкою 5% від вартості успадкованого.
Якщо майно успадковує фізична особа від нерезидента або сп ... Читать дальше »
Просмотров: 395 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 09.04.2019 | Комментарии (0)

Начальник Салтівського управління Головного управління ДФС у Харківській області нагадує, що роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) або тютюновими виробами може здійснюватися суб’єктами господарювання всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, за наявності у них ліцензій.
Ліцензія видається на підставі заяви, поданої суб’єктом господарювання до Головного управління за місцем провадження торгівельної діяльності безпосередньо уповноваженою особою заявника.
Ліцензія або рішення про відмову у її видачі видається заявнику не пізніше 10 календарних днів від дня одержання заяви.
Ліцензія видається заявнику або уповноваженому на те представнику заявника за довіреністю при пред’явленні ним документа, що посвідчує особу.
Звертаємо увагу на те, що платники податків повинні стати на облік до контролюючого органу за місцем розташування торгівельних обє’ктів для відкриття інтегрованих карток як платників окремих податків з метою зарахування кош ... Читать дальше »
Просмотров: 358 | Добавил: saltovskayodpi | Дата: 02.04.2019 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 10 11 »
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)
    [12.07.2023]
    Кровати металлические в тюрьмы (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 7
    Гостей: 7
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024