Купянский городской портал! Вторник, 19.03.2024, 04:24
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 14
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
На Харківщині власники авто преміум-класу сплатили близько 16 мільйонів гривень
Як повідомили у фіскальній службі Харківської області, зазначену суму транспортного податку сплачено за більш ніж 635 автомобілів.
Найчастіше транспортний податок сплачують власники автомобілів марок Мерседес Porsche та Lexus, повідомляють в ГУ ДФС області. Найменша кількість серед платників цього податку, це власники рідких для наших доріг авто, такі як Porsche 911 Carrera, Ferreri FF, Bentley Bentayga.
В податковому відомстві нагадують, що з 1 січня 2017 року набрали чинності зміни до ст.267 Податкового Кодексу України «Транспортний податок». Так, у 2017 році об’єктом оподаткування є легкові автомобілі, з року випуску яких минуло не більше п’яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року (1200 000 грн.). Тоді як у 2016 році підлягали оподаткуванню автомобілі із ... Читать дальше »
Просмотров: 561 | Добавил: varlamovaes | Дата: 18.09.2017 | Комментарии (1)

Нарахування та сплата транспортного податку юридичними особами

Порядок справляння транспортного податку визначено статтею 267 Податкового кодексу України.
Платники податку - юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року подають контролюючому органу за місцем реєстрації об'єкта оподаткування декларацію за формою, встановленою у порядку, передбаченому статтею 46 цього Кодексу, з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.
Щодо об'єктів оподаткування, придбаних протягом року, декларація юридичною особою - платником подається протягом місяця з дня виникнення права власності на такий об'єкт, а податок сплачується починаючи з місяця, в якому виникло право власності на такий об'єкт. (п.п. 267.6.4 п. 267.6 ст. 267 Кодексу).

Списання втрат, що виникли при транспортуванні продукції та ПДВ

Згідно з пунктом 198.5 статті 198 Податкового кодексу України ( далі – ПКУ) платник ... Читать дальше »
Просмотров: 531 | Добавил: varlamovaes | Дата: 11.09.2017 | Комментарии (0)

Як підтвердити сплату корпоративного податку нерезидентом

Стаття 39 Податкового кодексу не визначає документа та органу, який має видавати документ для підтвердження сплати податку на прибуток (корпоративний податок) нерезидентом. Водночас з урахуванням п. 103.5 ст. 103 Кодексу, ДФС рекомендує платникам податків отримувати від контрагента документ, що видається фінансовим (податковим) органом відповідної країни, за формою, затвердженою згідно із законодавством цієї країни. Такий документ повинен бути належним чином легалізований та перекладений відповідно до законодавства України.
Зазначена рекомендація не обмежує платника податків у самостійному виборі способу та форми отримання інформації щодо сплати нерезидентом податку на прибуток (корпоративного податку) у звітному році.
Такий документ або відповідна інформація має бути надана на запит контролюючого органу у випадках, передбачених пп. 4 п. 2 розділу ІІІ Порядку проведення моніторингу контрольованих опера ... Читать дальше »
Просмотров: 466 | Добавил: varlamovaes | Дата: 04.09.2017 | Комментарии (0)

Затверджено форми дозволу та розрахунку за водокористування

У Мін’юсті України 21.07.2017 р. зареєстровано за № 887/30755 наказ Мінприроди України, яким затверджено форму дозволу на спеціальне водокористування та форму нормативного розрахунку водокористування і водовідведення.
Наказ набирає чинності з дня опублікування.

Запровадження електронної системи управління ризиками при адмініструванні ПДВ

З 1 липня 2017 року запроваджено в дію систему автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків (далі – СМ КОР), достатніх для зупинення реєстрації таких податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі - ЄРПН).
Система автоматично аналізує податкову накладну на наявність ризиків.
Реєстрація податкової накладної зупиняється у разі:
– поставки товару відмінного від придбаного (відсутність в отриманих податкових наклад ... Читать дальше »
Просмотров: 532 | Добавил: varlamovaes | Дата: 28.08.2017 | Комментарии (0)

Як ріелтору інформувати податкову про укладені за його посередництвом договори з надання послуг з оренди нерухомості

В бюлетені «Офіційний вісник України» від 21.07.2017 N57 опубліковано наказ Мінфіну України від 13.05.2017 р. № 497 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 16 червня 2015 року № 563», який з дати опублікування набрав чинності.
Наказом №497 затверджено форму Інформації суб’єктів господарювання, які провадять посередницьку діяльність, пов’язану з наданням послуг з оренди нерухомості (ріелторів), про укладені за їх посередництвом цивільно-правові договори (угоди).
Відтепер суб’єкти господарювання, що провадять посередницьку діяльність, пов’язану з наданням послуг з оренди нерухомості (ріелтори), зобов’язані надсилати інформацію до контролюючого органу за місцем своєї реєстрації в строки, передбачені для подання податкового розрахунку, тобто протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (пода ... Читать дальше »
Просмотров: 533 | Добавил: varlamovaes | Дата: 21.08.2017 | Комментарии (0)

Виконання повноважень щодо проведення перевірок стану збереження заставного майна покладено на податкових керуючих.
Також затверджено, що перевірка стану збереження заставного майна може проводитися протягом робочого дня платника податків, починаючи з дня опису майна в податкову заставу.
Опис майна в податкову заставу здійснюють на підставі рішення про опис майна в податкову заставу , яке приймає керівник контролюючого органу (його заступник або вповноважена особа). Рішення про опис майна в податкову заставу надають платнику податків, що має податковий борг. Майно, на яке поширено право податкової застави, оформлюють актом опису майна. Акти опису майна реєструють у журналі реєстрації актів опису майна в податкову заставу.

За яким кодом потрібно відобразити відшкодування комунальних послуг орендодавцю - відповідають податківці

ДФСУ в своєму листі від 20.07.2017 р. №1273/ІПК/11-28-12-01-16 зазначає, що якщо орендар не укладає договорів на споживанн ... Читать дальше »
Просмотров: 499 | Добавил: varlamovaes | Дата: 14.08.2017 | Комментарии (0)

Компанія не має ніякого доступу до державних систем - звернення M.E.Doc до користувачів

"Ми розуміємо наскільки важким видався для Вас піврічний звіт в цьому році. І нам прикро, що чийсь підступний злочин завдав Вам такого клопоту. Ми зі свого боку намагаємось зробити все можливе аби полегшити Вашу роботу та забезпечити стабільну і безпечну роботу з нашою програмою" - йдеться у зверненні.
За словами M.E.Doc, наразі сервіс повністю поновив свою роботу та підвищив рівень захисту та безпеки при створенні та розповсюдженні нашого продукту.
"Наші конкуренти розгорнули широкомасштабну гібридну атаку на наше програмне забезпечення M.E.Doc та нашу компанію. Безпідставно звинувачуючи колектив компанії у впливі на Державну фіскальну службу, а саме на процес подачі звітів. Ми категорично спростовуємо цю нісенітницю та пояснюємо, що це фізично неможливо: наша компанія не має ніякого доступу до державних систем" - запевняюють в M.E.Doc.
"Також ми не будемо коментув ... Читать дальше »
Просмотров: 555 | Добавил: varlamovaes | Дата: 07.08.2017 | Комментарии (0)

Від’ємне значення погашає податковий борг з ПДВ: що із залишком реєстраційної суми <br /><br /> Платники ПДВ мають право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в ЄРПН на суму, обчислену за формулою, визначеною п. 200-1.3 ПКУ, а саме: SНакл = SНаклОтр + SМитн + SПопРах – SНаклВид – SВідшкод – SПеревищ, де, зокрема: SВідшкод – загальна сума податку, заявлена платником до бюджетного відшкодування з урахуванням сум коригувань, проведених за результатами перевірок Відповідно до пп. 4 п. 5 розділу V Порядку №21 на момент подання податкової декларації з ПДВ у рядок 20.1 зараховується сума від’ємного значення з рядка 20 декларації з ПДВ, у якій відображаються розрахунки з бюджетом, у зменшення суми податкового боргу, що виник за попередні звітні (податкові) періоди (у тому числі розстроченого або відстроченого відповідно до ПКУ). Отже, якщо підприємством самостійно не здійснюється погашення наявного податкового боргу з ПДВ коштами, а погашення здійснюється за раху ... Читать дальше »
Просмотров: 592 | Добавил: varlamovaes | Дата: 31.07.2017 | Комментарии (0)

З початку року автовласники Харківщини сплатили близько 11 мільйонів гривень транспортного податку

Такі цифри повідомили у фіскальній службі області. Зазначену суму податку сплатили більш ніж за 450 легкових автомобілів.
Як відзначають в ГУ ДФС у Харківській області, найчастіше транспортний податок сплачують власники автомобілів марок Мерседес, Porsche та Lexus. Найменша кількість серед платників цього податку, це власники рідких для наших доріг авто, такі як Porsche 911 Carrera, Ferrari FF, Bentley Bentayga.
В податковому відомстві звертають увагу автовласників, що з 1 січня 2017 року набрали чинності зміни до статті 267 Податкового Кодексу України "Транспортний податок". Так, відтепер об’єктом оподаткування є легкові автомобілі, з року випуску яких минуло не більше п’яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року (1 200 000 грн.). Тод ... Читать дальше »
Просмотров: 521 | Добавил: varlamovaes | Дата: 24.07.2017 | Комментарии (0)

Микола Чмерук: На сьогодні підприємства, які використовували схеми ухилення від оподаткування, не мають змоги зареєструвати податкові накладні

На сьогодні система моніторингу оцінки ризиків зупиняє схеми ухилення від оподаткування, на руйнування яких вона була націлена. Про це розповів директор Департаменту моніторингу доходів та обліково-звітних систем ДФС Микола Чмерук.
«Щоденний аналіз, який ми проводимо показує, що ті ризикові підприємства, які використовували відповідні «пересортні» схеми для створення фіктивного податкового кредиту, на сьогодні не мають змоги зареєструвати податкові накладні. Відповідно ми розуміємо, що за результатами роботи цієї системи отримаємо додаткові надходження до державного бюджету», – зазначив Микола Чмерук.
Він також розповів, що зупиняються всі операції, які підпадають під критерії ризиків, затверджені наказом Міністерства фінансів України. Основними критеріями, зокрема, є наявність «пересорту» при реєстрації податкових нак ... Читать дальше »
Просмотров: 504 | Добавил: varlamovaes | Дата: 20.07.2017 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 105 106 »
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)
    [12.07.2023]
    Кровати металлические в тюрьмы (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 14
    Гостей: 14
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024