Купянский городской портал! Суббота, 18.05.2024, 18:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
«Єдине вікно» дозволяє пришвидшити проходження митних процедур, - Роман Насіров

Запровадження «Єдиного вікна» має ряд переваг, серед яких – зменшення корупції та спрощення процедур контролю при ввезенні та вивезенні товарів через митну територію України. Про це розповів Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров в інтернет-виданні «Обозреватель».
«Найголовніша перевага - це, звичайно, зменшення корупції на митниці завдяки прозорій діяльність митних органів та зведення до мінімуму безпосередніх контактів підприємців з держслужбовцями. Також завдяки переведенню всіх процесів в електронну площину значно покращено контроль за діяльністю працівників служби та їхніми рішенням», - зазначив Роман Насіров.
Крім того, за словами очільника відомства, нарешті уніфіковані дії всіх контролюючих органів, які беруть участь у пропуску та декларуванні вантажів, налагоджено ефективну комунікаційну платформу між сторонами, спрощено процедуру подачі документів. Все ... Читать дальше »
Просмотров: 464 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

Українська делегація ознайомилася з функціонуванням грузинських пунктів пропуску

Триває візит української делегації на чолі з в.о. заступника Голови ДФС Мирославом Проданом до Грузії. 26 липня представники України відвідали грузинський пункт пропуску «Сарпи» та морські пункти пропуску «Поті» та «Батумі», де ознайомилися з роботою зон митного оформлення, а також з інфраструктурою портів.
«Досвід наших колег з Грузії у напрямі розвитку портової інфраструктури та пропускної спроможності є цікавим для України. Адже ми активно працюємо над впровадженням нових технологій та інвестицій в українську митницю. Міжнародні проекти, в яких залучена Україна, та досвід наших партнерів допоможе нам створити українські пункти пропуску європейського рівня», – підкреслив Мирослав Продан.
«Сьогодні ми знаходимося на стадії погодження проекту Технічних умов організації обміну інформацією між Україною та Грузією. Фіскальна служба зі свого боку докладе максимум зусиль, щоб зазначен ... Читать дальше »
Просмотров: 450 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 26.07.2016 | Комментарии (0)

Творческое объединение FotoArt совместно с Обществом побратимства Харьков-Нюрнберг объявляет о проведении фотоконкурса «Харьков – Нюрнберг 2016» Основная тема фотоконкурса – портрет. Категории: Категория 1: черно-белый портрет в три четверти Категория 2: черно-белый портрет в полный рост Жюри: Судейскую коллегию представляют: - Владимир Лелюк - Александр Супрун - Арсений Глинский - Алексей Самойленко - Хельмут Швенглер Сроки подачи работ: 31 июля 2016 Условия участия: К участию допускаю фотографы Харькова и Харьковской области с возрастным ограничением до 30 лет. На конкурс принимаются исключительно черно-белые снимки. Работы могут быть высланы на электронный адрес (kharkov.photoart@gmail.com) либо на почтовый адрес: г. Харьков 61183 а/я: 11265 Вместе с фотоработами каждый участник должен выслать заполненную анкету. Призы: 1-ое место: денежный приз € 200 2-ое место: денежный приз € 100 3-е место: денежный приз 50 € Специальный приз за черно-белое, пленочное фото (категория 1 ... Читать дальше »
Просмотров: 479 | Добавил: alsamua8140 | Дата: 19.07.2016 | Комментарии (0)

Майже 3,5 млрд. грн. єдиного соціального внеску сплатили жителі Харківщини з початку поточного року

Як повідомили в Головному управлінні ДФС у Харківській області зазначена сума ЄСВ перевищила доведений індикативний показник на 154,0 млн. грн.
Так, від юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю, надійшло більше 3,3 млрд. грн. (або 94,3%). З них 1,2 млрд. грн. сплачено бюджетними установами. В той же час, від фізичних осіб-підприємців надійшло більше 170,6 млн. грн. єдиного внеску.
Зокрема у червні єдиного соціального внеску надійшло 640,8 млн. грн., що перевищило плановий показник на 32,0 млн. грн.
Фахівці регіонального фіскального відомства нагадують, що з 2016 року роботодавці нараховують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суми нарахованої заробітної плати (доходу) найманим працівникам у розмірі 22 % до визначеної бази нарахування єдиного внеску.
Також з початку року максим ... Читать дальше »
Просмотров: 431 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 11.07.2016 | Комментарии (0)

Харківщина: Протягом січня-червня до бюджетів всіх рівнів надійшло майже 14 млрд. грн. податків та зборів

Це на 5,4 млрд. грн. більше ніж за відповідний період минулого року. Темп росту збору платежів - 163,1 %. Індикативний показник ДФС України виконано на 109,9%, додатково отримано 1,3 млрд. грн.
Так, до Державного бюджету надійшло 10,1 млрд. грн., що на 4,1 млрд. грн. або в 1,7 рази більше ніж у першому півріччі минулого року.
Значну увагу в фіскальній службі області приділяють наповненню місцевих бюджетів.
Так, протягом січня-червня 2016 року до бюджетів місцевих громад надійшло 3,9 млрд. грн. податків та зборів, що на 53,4% або на 1,4 млрд. грн. більше минулорічних надходжень. Індикативний показник ДФС України виконано на 126,3 %, додатково отримано 810,9 млн. грн.
При цьому, у червні 2016 року місцеві бюджети отримали 665,4 млн. грн., що на 227,3 млн. грн. більше ніж у червні 2015 року. Індикативний показник ДФС України виконано на 123,4 % ... Читать дальше »
Просмотров: 531 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 05.07.2016 | Комментарии (0)

Чи змінився з 1 травня цього року розмір мінімального страхового внеску?

З 1 травня 2016 року в Україні збільшено розміри прожиткового мінімуму і мінімальної зарплати з 1378 грн. до 1450 грн. Ставка для нарахування єдиного соціального внеску з 1 січня 2016 року становить 22% до визначеної бази нарахування. В пункті 5 статті 8 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» установлено порядок нарахування єдиного соціального внеску (далі - ЄСВ), якщо база його нарахування не перевищує розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який отримано дохід. В такому випадку сума ЄСВ розраховується як добуток розміру мінімальної зарплати, встановленої законом на місяць, за який отримано дохід (прибуток), і ставки ЄСВ (22%). Тому, з 1 травня розмір мінімального страхового внеску становитиме 319,00 грн. (1450 грн.*22%).

Набрали чинності зміни до ПКУ щодо стимулювання розвитку ринку вживани ... Читать дальше »
Просмотров: 385 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 30.06.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров зустрівся з представниками НАБУ

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров зустрівся з представниками Незалежної асоціації банків України (НАБУ).
Під час зустрічі сторони торкнулися важливих питань для банківської сфери, зокрема, внесення необхідних змін у Податковий кодекс, формування резерву по дебіторській заборгованості та облік балансової вартості активів при розрахунку різниці для цілей оподаткування.
Крім того, представники НАБУ звернули увагу на важливість оновлення критеріїв визначення безнадійної заборгованості банків та прийняття рішення щодо банків на території анексованого Криму та у зоні АТО.
Роман Насіров наголосив, що подібні зустрічі є важливими для розуміння ситуації у банківській сфері та налагодження діалогу з представниками банківської спільноти.
«Ми відкриті до пропозицій та діалогу. Найближчим часом наші спеціалісти розглянуть подані НАБУ напрацювання та проведуть повторну зустріч для вирішення ... Читать дальше »
Просмотров: 431 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 28.06.2016 | Комментарии (0)

Облік платників: основне та неосновне місце обліку

Салтівська ОДПІ звертає увагу платників податків: відповідно до статті 93 Цивільного кодексу України місцезнаходженням юридичної особи є фактичне місце ведення діяльності чи розташування офісу, з якого проводиться щоденне керування діяльністю юридичної особи (переважно знаходиться керівництво) та здійснення управління і обліку. Як зазначила заступник начальника Салтівської ОДПІ Інна Богатирьова, згідно з п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України платники податків підлягають реєстрації або взяттю на облік в контролюючих органах за місцезнаходженням юридичних осіб (основне місце обліку), а також за місцем розташування (реєстрації) їх підрозділів, рухомого та нерухомого майна, об’єктів оподаткування або об’єктів, які пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (неосновне місце обліку). Отже, юридична особа повинна стати на облік в контролюючому органі за місцем розташування офісу, тобто основне місце облі ... Читать дальше »
Просмотров: 483 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 23.06.2016 | Комментарии (0)

Харківські податківці за круглим столом обговорили з бізнесом податкову систему

Питання реформування податкової системи України стало головною темою «круглого столу», який відбувся сьогодні у Палаці труда за ініціативою Харківської обласної профспілки працівників торгівлі, громадського харчування та послуг.
Захід зібрав разом і співробітників фіскальної служби Харківської області, і представників громадських організацій, і підприємців. Присутні обговорили діючі законодавчі новації, застосування реєстраторів розрахункових операцій, адміністрування податку на додану вартість. Під час обговорення представники бізнесу та громадськості висловили ряд зауважень та пропозицій.
Так, ряд підприємців висловили пропозицію щодо відміни податку на додану вартість. Замість нього вони запропонували ввести податок з продажу.
Також присутніми було зауважено, що вартість касових апаратів для підприємців завелика. Разом з тим, більшість, все ж таки висловилися за необхідн ... Читать дальше »
Просмотров: 541 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 22.06.2016 | Комментарии (0)

15 червня, середа
Останній день подання:
звіту про використання книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок (форма № ЗВР-1) за травень 2016 року;
довідки про використані розрахункові книжки за травень 2016 року;
заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з III кварталу 2016 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік

17 червня, п’ятниця
Останній день сплати:
авансового внеску з єдиного податку за червень 2016 року платниками, віднесеними до 1 та 2 груп

Останній день подання
заяви про відмову від спрощеної системи оподаткування з III кварталу 2016 року

Національний Банк України знизить облікову ставку в разі уповільнення споживчої інфляції
Про це повідомив заступник голови НБУ Дмитро Сологуб в ході презентації першого звіту регулятора з фінансової стабільності. «Якщо так і буде, ми будемо й надалі пом’якшувати нашу монетарну політику», - сказав Сологуб, ко ... Читать дальше »
Просмотров: 482 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 12.06.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 105 106 »
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024