Купянский городской портал! Вторник, 30.04.2024, 02:10
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2016 » Март » 24 » Роздрібні торговці щомісяця звітуватимуть до Податкової про обіг алкогольних напоїв та тютюнових виробів
15:09
Роздрібні торговці щомісяця звітуватимуть до Податкової про обіг алкогольних напоїв та тютюнових виробів
Роздрібні торговці щомісяця звітуватимуть до Податкової про обіг алкогольних напоїв та тютюнових виробів

Мінфін наказом від 11.02.2016 р. № 49 на виконання ч. 3 ст. 16 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» затвердив форми звітів:
• № 1-РА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі»;
• № 1-РТ «Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі».
Наказ набирає чинності через 30 днів із дня його офіційного опублікування. Готується до опублікування в «Офіційному віснику України» № 21 за 22.03.2016 р. Тож, судячи з усього, уже за підсумками квітня роздрібним продавцям алкоголю та тютюну доведеться звітувати по Податкової за новоприйнятими формами.
У формах зазначають залишок продукції на початок і кінець звітного місяця, а також обсяги надходження та реалізації продукції (алкогольних напоїв — у тис. дал, тютюнових виробів — у млн. шт. або тонах залежно від виду виробів).
Звітність подається щомісяця до 10 числа місяця, що настає за звітним.

Яку звітність подавати підприємству, що протягом року працювало на загальній і спрощеній системах оподаткування

ДФС у листі від 04.03.2016 р. № 4878/6/99-99-19-02-02-15 надала роз’яснення щодо оподаткування операцій із надання послуг під час перебування на спрощеній системі оподаткування та оплати їх у разі переходу на загальну систему оподаткування.
Зокрема, Податкова зазначила, що фінансовий результат до оподаткування формується згідно з правилами бухгалтерського обліку, у т.ч. за операціями з:
• надання послуг на спрощеній системі оподаткування в разі їх оплати на загальній системі оподаткування;
• отримання оплати за послуги на спрощеній системі оподаткування й надання таких послуг під час перебування на загальній системі оподаткування.
При цьому р. ІІІ ПКУ «Податок на прибуток підприємств» не передбачено коригування фінансового результату до оподаткування на різниці, що виникають за такими операціями.
Щодо звітності, ДФС зазначила: платник податку, який у I та IV кварталах 2015 року перебував на загальній системі оподаткування, а у II та III кварталах 2015 року — на спрощеній системі оподаткування, зобов’язаний подати податкову декларацію з податку на прибуток підприємств за 2015 рік протягом 60 календарних днів, що настають за останнім днем звітного податкового періоду, у якій урахувати фінансовий результат до оподаткування за I та IV календарні квартали 2015 року. Зважаючи на особливості визначення об’єкта обкладення податком на прибуток, такий суб’єкт господарювання разом із декларацією з податку на прибуток підприємств повинен подати фінансову звітність за I квартал, 9 місяців та 2015 рік

Оновлено Порядок подання звітності, пов’язаної із використанням книг обліку розрахункових операцій та форми розрахункових документів.
Салтівська ОДПІ інформує, що 11 березня 2016 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 21.01.2016 № 13 «Про затвердження Положення про форму та зміст розрахункових документів, Порядку подання звітності, пов’язаної із використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), форми № ЗВР-1 Звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок)» (далі — Наказ № 13), яким скасовано наказ ДПА України від 01.12.2000 № 614 «Про затвердження нормативно-правових актів до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».
Зокрема, Наказом № 13 оновлено форми таких розрахункових документів:
— фіскального касового чека на товари та послуги (форма № ФКЧ-1);
— фіскального касового чека видачі коштів (форма № ФКЧ-2);
— розрахункової квитанції (форма № РК-1);
— спрощеної розрахункової квитанції (форма № РК-2).
Окрім того, запроваджено новий розрахунковий документ — фіскальний касовий чек за приймання та переказ готівкових коштів через програмно-технічні комплекси самообслуговування (форма № ФКЧ-3).
Наказ № 13 опубліковано в офіційному бюлетені «Офіційний вісник України» від 11.03.2016 № 18.
Громадяни можуть отримати довідку про свої доходи в органах ДФС
Салтівська ОДПІ нагадує, що триває кампанія декларування громадянами свого майнового стану та доходів. З метою правильного заповнення декларації про майновий стан і доходи фізична особа може звернутися до органу ДФС за своїм місцем проживання, місцем отримання доходів або за місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування для отримання відомостей про суми одержаних доходів.
Контролюючий орган протягом 5 робочих днів з дня звернення фізичної особи надає відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.
Фізичні особи, які не мають постійного місця проживання в Україні або тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, отримання доходів, місцезнаходження іншого об’єкта оподаткування, можуть звернутися за отриманням відомостей з Державного реєстру до будь-якого контролюючого органу. У такому разі строк видачі відомостей може бути продовжено до 10 робочих днів.
Порядок отримання відомостей з Державного реєстру регламентується розділом X Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків, затвердженого Наказом Міністерства доходів і зборів України 10.12.2013 №779, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26.12.2013 за №2211/24743.
Просмотров: 440 | Добавил: Елена8203 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024