Купянский городской портал! Суббота, 18.05.2024, 13:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2014 » Октябрь » 1 » Операція "Урожай" на Куп`янщині підвищила розмір зарплати майже 500 найманих працівників
10:49
Операція "Урожай" на Куп`янщині підвищила розмір зарплати майже 500 найманих працівників
Як повідомила начальник Куп`янської ОДПІ Олена Кухтіна, в результаті проведення операції «Урожай» фахівцями Куп`янської ОДПІ також додатково нараховано 175,2 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб.
Загалом на обліку у Куп`янській ОДПІ ГУ Міндоходів у Харківській області перебуває 209 юридичних осіб та 84 фізичних особи, які займаються вирощуванням сільськогосподарських культур.
За словами Олени Кухтіної, працівники інспекції і надалі проводитимуть роботу, передбачену операцією "Урожай" та закликають сільгоспвиробників своєчасно та повністю сплачувати належні податки та працювати з оформленням належним чином трудових договорів або угод з найманими працівниками.

З 1 січня 2015 року запроваджується нова система електронного адміністрування ПДВ

За словами в.о.начальника Головного управління Міндоходів у Харківській області Валентина Фесюніна, запровадження нової системи унеможливить формування фіктивного кредиту та отримання неправомірного відшкодування ПДВ з бюджету, а це, у свою чергу, сприятиме підвищенню рівня надходжень податку до бюджету та скорочення обсягу тіньової економіки в країні. «Разом з тим, наслідком запровадження електронного адміністрування стане зниження тиску на бізнес, зменшення впливу людського фактору та зменшення корупції» - зазначає керівник відомства.
Одним з нововведень є зменшення кількості критеріїв для автоматичного бюджетного відшкодування. Зокрема, в новій редакції відсутні такі критерії як рівень середньої заробітної плати, який має більше значення для розрахунку податку з доходів громадян; кількість працюючих; наявність розбіжностей між податковим кредитом платника та податковими зобов'язаннями його контрагентів. Як наслідок – зменшиться кількість обтяжливих для бізнесу звірок та перевірок, у тому числі перевірок «по усьому ланцюгу постачань до виробника або імпортера».
Крім того, до 31 грудня 2014 року продовжено режим звільнення від оподаткування ПДВ операцій з експорту зернових і технічних культур. Скасовано звільнення від оподаткування ПДВ операцій з поставки лісоматеріалів, паливної деревини, відходів лісопереробної промисловості. Оподаткування за «0» ставкою податку послуг з перевезення пасажирів швидкісними поїздами Інтерсіті + також відмінено.

Податкова звітність – легко!

Наразі, подавати звітність дистанційно зобов’язані лише платники податків, які належать до великих та середніх підприємств. Проте, останні зміни, внесені до Податкового кодексу, розширять коло цих платників.
Не очікуючи на обов’язковість використання електронної звітності кожен з платників може безкоштовно у зручний для нього час відвідати будь який Центр обслуговування платників Міндоходів та отримати цифровий підпис.
Процедура отримання сертифікатів цифрового підпису є досить швидкою та вимагає невеликого переліку документів й наявності цифрового носія. Вичерпну інформацію стосовно отримання електронних ключів розміщено на сайті АЦСК ІДД Міндоходів (www.acskidd.gov.ua).
Найближчий ЦСК для платників Куп`янської ОДПІ знаходиться за адресою: м.Куп`янськ, вул.Харківська, 99 каб.№3.

До уваги платників податків!

З 1 січня 2015 року відбудеться зміна, що стосуються платників ПДВ збільшення «порогу» обов'язкової реєстрації підприємства платника ПДВ з 300 тисяч гривень до 1 мільйона гривень.

Для виїзду за кордон слід подати декларацію про доходи

Громадяни України, які планують виїхати за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду, подати до органів Міндоходів декларацію про майновий стан і доходи.
Контролюючий орган протягом 30 календарних днів після надходження податкової декларації перевіряє визначене податкове зобов'язання та сплату належної суми податку. У разі відсутності податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб видається відповідна довідка, що подається до органів митного контролю під час перетину митного кордону і є підставою для проведення митних процедур.
Обов’язок щодо подання податкової декларації платниками податку-резидентами, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, визначено п. 179.3 ст.179 розділу ІV Податкового кодексу України.

Ігор Білоус: Податкова реформа стимулюватиме залучення інвестицій в українську економіку

Новим стимулом для залучення інвестицій в українську економіку та розвитку бізнесу стане запропонована Урядом податкова реформа. Про це заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус сьогодні, 25 вересня, під час засідання Ради з питань стимулювання інвестицій та підприємницької діяльності (Інвестиційної ради).
Члени Інвестиційної ради при ДФС, у складі якої представлені більш як 50 найбільших міжнародних і вітчизняних компаній-інвесторів, що здійснюють свою діяльність в Україні, фінансових, донорських і неурядових громадських організацій, обговорили Концепцію реформування податкової політики країни. У засіданні Інвестради також взяли участь Міністр фінансів України Олександр Шлапак і заступник Міністра фінансів Денис Фудашкін.
«Нам потрібні радикальні зміни в податковій системі. Якщо ми їх не зробимо сьогодні, українську економіку очікують великі системні проблеми. Лише через продовження діалогу влади з бізнесом ми знайдемо той спільний знаменник, який в кінцевому результаті сприятиме втіленню реформаторських ідей в законодавчих актах», – підкреслив на засіданні Інвестради Ігор Білоус.
За словами керівника Державної фіскальної служби, конструктивні зауваження від представників бізнесу, інвесторів, громадськості є поштовхом до подальшого пошуку оптимальних рішень та вдосконалення запропонованих законодавчих змін. Саме тому всі зауваження й пропозиції бізнесу не залишаться без уваги: одні з них уже враховуються, з інших тривають дискусії з метою пошуку компромісу.
У свою чергу, учасники засідання Інвестиційної ради окреслили найважливіші питання, які потребують детального обговорення. Зокрема, вони підтримали дії ДФС із активізації боротьби з тіньовою економікою та виступили за посилення захисту інтересів національних виробників та експортерів.
Представники бізнесу також наголосили на необхідності обов’язкового застосування реєстраторів розрахункових операцій для роздрібних продажів. З цією пропозицією погоджуються й фахівці ДФС, однак, на їхню думку, на поточному етапі це правило не повинно поширюватися на підприємців, які працюють на ринках та займаються виїзною торгівлею.
Окрім того, найбільш актуальними питаннями, які турбують національний бізнес, стали законодавчі пропозиції щодо запровадження акцизного податку на роздрібний продаж підакцизних товарів та мораторію на перевірки, під який підпадають 95 відсотків підприємств. У свою чергу, представники Міністерства фінансів і ДФС запевнили підприємців, що ці норми будуть додатково опрацьовані, триватимуть дискусії й з інших суперечливих питань.

Харківські автозаправки сплатили до бюджету більше 2 мільйонів гривень

З початку року харківські суб’єкти господарювання, що здійснюють торгівлю нафтопродуктами, скрапленим та стисненим газом за торговий патент на провадження деяких видів підприємницької діяльності сплатили 2,1 млн. грн.
У порівнянні з періодом січень-серпень 2013 року, ця сума збільшилась на 10% або на 0,2 млн. грн. За серпень цього року автозаправники Слобожанщини перерахували на користь бюджету 223,9 тис. грн.
Фахівці ГУ Міндоходів у Харківській області нагадують, що торгівля нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом, які здійснюють стаціонарні, малогабаритні та пересувні автозаправні станції, заправні пункти, належить до діяльності, яка потребує придбання торгового патенту й сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності.
Станом на 01.09.14 на Харківщині придбано 533 торгових патенти для провадження діяльності з продажу нафтопродуктами, скрапленим та стисненим газом.

На Харківщині чоловік забув задекларувати на митниці сардини

Консерви виявили працівники митниці в пункті пропуску «Козача Лопань» під час проведення митного контролю електропоїзду сполученням «Наумівка – Харків».
При проведенні усного та письмового декларування один з пасажирів запевняв, що крім особистих речей та 25 гривень нічого через кордон не переміщує. Однак, під час митного огляду багажу громадянина були виявлені без ознак приховування рибні консерви «Сардина в томатном соусе» виробництва Росії в кількості 48 банок. Чоловік визнав консерви своїми та пояснив, що переміщував їх через митний кордон України для власного споживання.
В результаті у відношенні громадянина України було складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 472 Митного кодексу України.

Фахівці Харківської митниці Міндоходів нагадують

Відповідно до Митного кодексу України та Постанови КМУ від 21.05.2012 р. №434 громадяни можуть ввозити на митну територію України харчові продукти для власного споживання на загальну суму, яка не перевищує еквівалент 200 євро на одну особу, в таких обсягах:
- в упаковці виробника, призначені для роздрібної торгівлі, - у кількості не більше ніж одна упаковка або загальною масою, яка не перевищує 2 кілограмів, кожного найменування на одну особу;
- без упаковки - у кількості, що не перевищує 2 кілограмів кожного найменування на одну особу;
- без упаковки - неподільного продукту, готового до безпосереднього вживання, у кількості не більше ніж по одному найменуванню на одну особу.

Володимир Хоменко: Спірні статті КПК повинні бути опрацьовані з бізнесом

Усі пропозиції до спірних статей Кримінального процесуального кодексу повинні розроблятися спільно з бізнесом. Про це заявив Перший заступник голови Державної фіскальної служби України Володимир Хоменко під час зустрічі з президентом Американської торгівельної палати в Україні. У свою чергу, президент АТП Бернард Кейсі зазначив, що підтримує зусилля ДФС щодо забезпечення дотримання податкового законодавства та створення належних умов діяльності сумлінних платників податків.
Учасники зустрічі, яка була присвячена обговоренню стратегічних планів та напрацювань ДФС, боротьбі з економічними злочинами та вдосконаленню правоохоронної діяльності, обговорили урядову ініціативу щодо створення Служби фінансових розслідувань та механізми громадського контролю за її діяльністю.
"Створення СФР є складовою цієї реформи, що спрямована на полегшення умов ведення бізнесу в Україні та підвищення ефективності захисту економічних інтересів держави через зменшення тиску на бізнес та впровадження дієвої системи контролю за надходженнями та витратами державного бюджету», - підкреслив Перший заступник Голови ДФС України.
Під час обговорення заходів, спрямованих на підвищення якості проведення досудових розслідувань та зменшення кількості кримінальних проваджень за ненавмисні податкові порушення у зв’язку із неправильним застосування норм податкового права, учасники зустрічі домовилися про спільну роботу над підготовкою відповідних змін до Кримінального процесуального кодексу України.
Окрему увагу учасники зустрічі приділили практичному застосуванню нової редакції Методичних рекомендацій щодо порядку взаємодії між підрозділами органів Державної фіскальної служби при організації, проведенні та реалізації матеріалів перевірок платників податків. Зокрема, члени Американської торгівельної палати запропонували встановити обмеження на направлення актів перевірок до органів податкової міліції для внесення відомостей про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Усі гуманітарні вантажі, що надходять в Україну, оформлюються в рамках законодавства

Державна фіскальна служба України офіційно заявляє, що всі процедури митного оформлення гуманітарних вантажів, які надходять в Україну, здійснюється виключно у рамках діючого митного законодавства.
Оформлення вантажів гуманітарної допомоги митницями ДФС України здійснюється протягом 4 годин за умови наявності рішення про визнання таких вантажів гуманітарними, пред’явлення товарів та подання в установленому порядку митної декларації і всіх необхідних документів.
Нагадуємо, що рішення про визнання вантажів гуманітарною допомогою приймається Міністерством соціальної політики України. Державна фіскальна служба України, у свою чергу, митне оформлення таких товарів здійснює першочергово відповідно до діючого законодавства.
За наявності адресата „гуманітарки” в Єдиному реєстрі отримувачів гуманітарної допомоги, такий вантаж не затримується на кордоні, а у першочерговому порядку направляється в митниці за місцезнаходженням їх одержувачів та передаються останнім на тимчасове зберігання. Митне оформлення такого вантажу здійснюється після отримання всіх необхідних дозволів та документів.
Загалом протягом січня-серпня 2014 року в Україну було ввезено понад 13 тис. тонн гуманітарного вантажу. Загальна сума ввезеного товару склала понад 41 млн. дол. США.
Зокрема, найбільше “гуманітарки” протягом 2014 року було ввезено в Україну з Німеччини, США, Нідерландів – 4,7 тис. тонн, 1,7 тис. тонн, 1,5 тис. тонн відповідно.



Кількість наданих послуг в ЦОП збільшується

З початку 2014 року до Центрів обслуговування платників Куп’янської ОДПІ, за наданням адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг звернулося 48998 осіб, у т. ч. надано 5205 адміністративних послу та 43793 інформаційно-консультативних.
Найбільш популярним питанням серед відвідувачів ЦОП є роз’яснення норм чинного законодавства щодо сплати єдиного соціального внеску, переходу з однієї системи оподаткування на іншу, щодо роботи електронних сервісів, отримання ключів електронного цифрового підпису, декларування доходів громадян та інше.

За підакцизною ліцензією - у ЦОП

Підприємці можуть подавати документи та отримувати ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами в Центрах обслуговування платників податків за місцем провадження своєї торговельної діяльності або в Головному управлінні Міндоходів у Харківській області.
У ЦОПі відповідальний працівник перевіряє заяву та пакет документів, достовірність зазначеної в них інформації, повноваження особи, яка підписала заяву. При прийнятті платіжного доручення перевіряє наявність відбитка штампа банку, інформацію про призначення платежу та правильність номеру рахунку. Надані документи реєструються у відповідних журналах та передаються для подальшого оформлення до Головного управління Міндоходів у Харківській області.
З початку 2014 року в ЦОП Куп’янської ОДПІ прийнято 16 пакетів документів на отримання ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Завищуєте ціни на цигарки - штраф не менше 10000 гривень

Відповідно до ст. 17 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» зі змінами та доповненнями до суб’єктів господарювання у разі здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлених виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів, застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафів в розмірі 100 відсотків вартості наявних у суб’єкта господарювання тютюнових виробів, але не менше 10000 гривень.

Дізнатись все про платника ПДВ допоможуть сервіси від ДФС

Відповідно до пункту 183.13 статті 183 Податкового кодексу України для інформування платників ПДВ центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику, щоденно оприлюднює на своєму веб-сайті дані з реєстру платників ПДВ.
Інформацію про анульовані реєстрації можна отримати, скориставшись меню «Анульована реєстрація платників ПДВ» на веб-порталі ДФС України. Також рекомендуємо використовувати сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» для перевірки надійності ділових партнерів.
Пошук можна здійснити за наступними реквізитами: код ЄДРПОУ, індивiдуальний податковий номер або номер ДРФО, найменування суб’єкта господарювання.

Подання уточнюючої звітності перед перевіркою

Якщо платник податків отримав копію наказу про проведення документальної планової перевірки та письмове повідомлення із зазначенням дати проведення такої перевірки, то уточнюючі розрахунки він може подати до її початку.
Під час проведення документальних планових та позапланових перевірок платник не має права подавати уточнюючі розрахунки до поданих ним раніше податкових декларацій за будь-який звітний (податковий) період з відповідного податку і збору, який перевіряється контролюючим органом.
Нагадаємо, про проведення документальної планової перевірки керівником контролюючого органу приймається рішення, яке оформлюється наказом.
Право на проведення документальної планової перевірки платника податків надається лише у випадку, коли йому не пізніше ніж за 10 календарних днів до дня проведення зазначеної перевірки вручено під розписку або надіслано рекомендованим листом з повідомленням про вручення копію наказу про проведення документальної планової перевірки. Разом з копією наказу повинно бути письмове повідомлення із зазначенням дати початку проведення такої перевірки.
Відповідна норма передбачена ст. 50 і 77 р. ІІ Податкового кодексу України. Також з цим та іншими роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (дане роз’яснення у категорії 135.02).

Коли спрощенець, який має найманого працівника, може скористатись «податковою відпусткою»

«Фізична особа-платник єдиного податку (перша та друга група) може скористатися правом на відпустку, якщо має одного найманого працівника, який перебуває у відпустці у зв’язку з вагітністю і пологами або у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею передбаченого законодавством віку (із обов’язковим зазначенням у заяві на отримання відпустки відомостей про перебування в декретній відпустці такого найманого працівника)», - нагадує начальник Куп`янської ОДПІ Олена Кухтіна.
Відповідно до п. 295.5 ст. 295 Податкового кодексу України фізичні особи-платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки, а також за період хвороби, підтвердженої копією листка (листків) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів.
При цьому п.п. 291.4.1 п. 291.4 ст. 291 Податкового кодексу передбачено, що при розрахунку загальної кількості осіб, що є у трудових відносинах з платником єдиного податку - фізичною особою, не враховуються наймані працівники, які перебувають у відпустці у зв’язку з вагітністю і пологами та у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею передбаченого законодавством віку.

Виплачуєте матеріальну допомогу – не сплачуєте військовий збір

Нецільова матеріальна допомога, яка носить разовий характер, не входить до складу зарплати, тому не розглядається як об’єкт оподаткування військовим збором
«Якщо працедавець надає окремим працівникам нецільову благодійну (матеріальну) допомогу за їх заявами у зв’язку з особистими обставинами, яка носить разовий характер, наприклад на вирішення соціально-побутових потреб, вона не входить до складу заробітної плати, тому не розглядається як об’єкт оподаткування військовим збором», - нагадує начальник Куп`янської ОДПІ Олена Кухтіна.
Нагадаємо, об’єктом оподаткування військовим збором є, зокрема, доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами.
З першого дня адміністрування військового збору суб’єктами господарювання Куп`янської ОДПІ перераховано до бюджету більше 1 млн грн цього платежу.

Оподаткування спрощенця за іншою ставкою

Дохід, отриманий платниками єдиного податку першої та другої груп від провадження видів діяльності, не зазначених у реєстрі, оподатковується за ставкою 15%.
«Згідно з пп. 293.4.2 п. 293.4 ст. 293 Податкового кодексу ставка єдиного податку встановлюється для платників єдиного податку першої та другої груп у розмірі 15%, зокрема, до доходу, отриманого від провад¬ження діяльності, не зазначеної у реєстрі платників єдиного податку, віднесених до першої або другої групи», - нагадує начальник Куп`янської ОДПІ Олена Кухтіна.
Водночас платники єдиного податку зобов’язані перейти на сплату інших податків і зборів, визначених Податковим кодексом, у разі здійснення видів діяльності, не зазначених у реєстрі платників єдиного податку, – з першого числа місяця, наступного за податковим (звітним) періодом, у якому здійснювалися такі види діяльності (пп. 7 пп. 298.2.3 п. 298.2 ст. 298 цього Кодексу).
Реєстрація платника єдиного податку анулюється шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу у випадках, визначених пп. 298.2.3 вищезазначеного пункту.
Крім того, платники єдиного податку несуть відповідальність згідно з Податковим кодексом за правильність обчислення, своєчасність та повноту сплати сум єдиного податку, а також за своєчасність подання податкових декларацій.

Чи можна в рядку «Номер телефону» податкової накладної зазначати номер мобільного телефону?

Формою податкової накладної, яка затверджена наказом Міністерства доходів і зборів України від 14.01.2014 № 10, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 30.01.2014 за № 185/24962 (далі – Порядок
№ 10), крім обов’язкових реквізитів передбачені й інші додаткові реквізити, зокрема, «Номер телефону» продавця та покупця.
Для заповнення рядка «Номер телефону» податкової накладної передбачено десять клітинок, які заповнюються у числовому форматі. При заповненні цього рядка слід зазначати телефонний номер абонента з кодом населеного пункту або відповідним кодом мобільного оператора. Номер телефону вирівнюється по правому краю поля і не повинен містити жодних інших знаків та символів (п. 2 Порядку № 10).
Враховуючи викладене, податкова накладна, в якій платником ПДВ зазначено номер мобільного телефону (за умови вірно заповнених всіх обов’язкових реквізитів та інших рядків) не вважається заповненою з порушеннями.
З цим та іншими роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному
веб-порталі Державної фіскальної служби України у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (дане роз’яснення у категорії 101.19).

Терміни реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних не переносяться

Реєстрація податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних здійснюється платником ПДВ не пізніше п’ятнадцяти календарних днів, наступних за датою їх складання. Якщо п’ятнадцятий день, що настає за днем їх виписки, припадає на святковий чи вихідний день, то терміни реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, не переносяться.
Відповідна норма визначена п.201.10 ст.201 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями. Також, з цим та іншими роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (дане роз’яснення у категорії 101.20).

Ігор Білоус: Податкова реформа не повинна підривати державні фінанси
Метою реформування податкової системи на даному етапі є створення розумного балансу між обов’язком держави щодо фінансування суспільних потреб та комфортними умовами ведення бізнесу. Податкова реформа також повинна стимулювати розвиток обороноздатності й відновлення зруйнованих територій. Про це заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус під час ІІІ Податкового форуму, який відбувся сьогодні, 26 вересня, за підтримки Асоціації правників України.
«Податкова реформа не повинна підривати державні фінанси. Сьогодні це дуже важливий момент. Але вона також має стимулювати розвиток обороноздатності та відновлення зруйнованих територій. Тому здійснити революційне зниження податків сьогодні не можливо. Наше завдання – це створення найбільш комфортного, справедливого та стабільного податкового середовища. А воно можливе тільки за рахунок проведення комплексу заходів», – наголосив Ігор Білоус.
Ключовою позицією податкової реформи, вважає керівник служби, є зниження ставки єдиного внеску для роботодавців, що сприятиме легалізації заробітних плат. Одночасно з такими змінами ставок буде запроваджено жорстке покарання за порушення закону.

Протягом сьомого дня приймання документів до Секретаріату Ради з кадрових питань Державної фіскальної служби звернулось три особи
Секретаріатом Ради з кадрових питань Державної фіскальної служби України на виконання рішення Ради від 17 вересня 2014 року триває прийом документів від кандидатів, які мають намір зайняти посади начальників головних управлінь Державної фіскальної служби України у Житомирській та Львівській областях.
Протягом сьомого дня приймання документів 26 вересня до Секретаріату Ради звернулись три особи, які подали документи на розгляд Ради.
Наголошуємо!
Прийом документів та інформації про кандидатів буде здійснюватись включно по 28 вересня 2014 року.
Перелік інформації про кандидатів на керівні посади у територіальних органах ДФС, яка використовується Радою під час прийняття рішень, розміщено на веб-порталі ДФС у розділі «Про Службу» (підрозділ «Робота з персоналом» вкладка «Рада з кадрових питань Державної фіскальної служби України»).
Інформацію та документи у вихідні дні 27 та 28 вересня 2014 року можна подати в електронному вигляді на адресу: email: rada@minrd.gov.ua
Просмотров: 471 | Добавил: Елена8203 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024