Купянский городской портал! Понедельник, 06.05.2024, 14:14
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2013 » Декабрь » 25 » Олександр Клименко підбив підсумки першого року роботи Міністерства доходів і зборів України
13:25
Олександр Клименко підбив підсумки першого року роботи Міністерства доходів і зборів України

Сьогодні відбулась Всеукраїнська відео-прес-конференція на честь святкування першої річниці «нового» відомства. У заході брали участь понад 380 засобів масової інформації з усіх регіонів України. Міністр доходів і зборів Олександр Клименко відповів на всі запитання від представників ЗМІ.

«Я вважаю, що найбільш об’єктивною оцінкою роботи Міністерства є думка наших клієнтів – громадян і бізнесу. І я безперечно пишаюся тим фактом, що майже 60% платників позитивно оцінюють об'єднання двох служб у Міністерство. Більше того, частка позитивних оцінок від суб'єктів ЗЕД, що користуються митними послугами, зросла з 44% до 60%. Вважаю, що такі результати говорять про те, що реформа себе виправдала», - підкреслив Міністр, коментуючи результати презентованого компанією Research & Branding Group дослідження думок бізнесу щодо діяльності Міністерства.

Під час зустрічі Олександр Клименко окреслив ті інновації, які були втілені у життя в перший рік роботи Міністерства, у відповідності до очікувань громадян, бізнесу і держави.

Зокрема, це підвищення якості податкового і митного сервісу, спрощення податкової звітності, масштабна електронізація послуг, автоматизація процедур, і, як результат, зменшення часу на виконання бізнесом податкових зобов’язань і проходження митного оформлення. За словами Міністра, платники податків у цьому році витрачали на виконання своїх податкових зобов’язань на 100 годин менше, ніж минулого року. Час огляду вантажів на митниці в середньому скоротився до 1,5 години.

За словами Олександра Клименко, не менші вигоди від створення Міністерства отримала і держава. Завдяки підвищенню ефективності боротьби з неофіційною економічною діяльністю, об’єднанню податкового і митного аудиту, посиленню аналітичної функції у роботі оперативних і слідчих підрозділів протягом 2013 року органами доходів і зборів забезпечено адекватність темпів зростання платежів макроекономічним показникам.

При цьому одним з найважливіших підсумків роботи Міністерства, за оцінкою Олександра Клименка, стало налагодження системного діалогу з громадянами та бізнесом, що дозволяє Міністерству виявляти актуальні питання, які хвилюють платників, і адекватно на них реагувати.

«Наприклад, нещодавно на зустрічі з підприємцями було підняте питання щодо подовження мораторію на перевірки малого та середнього бізнесу. Ми побачили, що це необхідно бізнесу, і прийняли рішення подовжити його і на наступний рік. Дотримання мораторію на регіональному рівні буде під моїм особистим контролем», - запевнив Міністр.

Від Харківського регіону з Міністром спілкувалися більше 20 представників медіа-простору.

В свою чергу, під час діалогу  з місцевими "акулами пера",  начальник ГУ Міндоходів у Харківській області Андрій Роздайбіда відзначив важливість створення Міністерства та розповів про реалізацію основних напрямків діяльності та впровадження нововведень в області.

Так він зазначив, що в цьому році Міністерство  розпочало адміністрування єдиного соціального внеску. Було проведено усю необхідну організаційну та технічну підготовку для того, щоб цей процес пройшов максимально комфортно для платників.  Як результат, більше 123 тисяч звітів були подані вчасно. Кількість звітів з ЄСВ в електронній формі збільшилася з 54,2% до 80%. За словами керівника відомства, відбулось збільшення надходжень єдиного внеску: у жовтні – на 2,3%, у листопаді – на 1,7% у порівнянні з минулим роком. Усі кошти були оперативно розподілені між соціальними фондами.

 

Посадовець привітав представників ЗМІ з приводу річниці відомства та побажав наснаги та творчих успіхів у Новому Році.

 



Просмотров: 689 | Добавил: kupyansk | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024