Купянский городской портал! Понедельник, 06.05.2024, 00:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2014 » Март » 26 » Купянская ОГНИ информирует
11:07
Купянская ОГНИ информирует

«Людина року - 2013» долучилась до кампанії декларування

 

Податки – це основа соціальної сфера, запевнила переможець конкурсу «Людина року - 2013» - начальник Куп`янського районного відділу освіти Жадановська Тетяна Валентинівна.

Цього року вона долучилася до кампанії декларування та  в ефірі мас-медіа закликала громадян виконати свій конституційний обов`язок.

«Як представник сфери освіти я розумію, що на податках тримається вся соціальна сфера – освіта, культура, медицина. Процес декларування дуже важливий для всієї країни загалом і для нашого міста та району зокрема, бо його краса та добробут залежить саме від нас – його мешканців», - підкреслила Тетяна Валентинівна.

Вже не один рік більшість громадян декларують свої доходи та сумлінно сплачують податки. Перетнувши екватор кампанія декларування сміливо прямує до місця призначення. Кінцевим пунктом має стати підсумок кампанії декларування — день, коли громадяни виконають свій обов`язок перед державою та наповнять казну новими надходженнями.

 «Розуміючи важливість та необхідність цієї кампанії, я звертаюся до всіх громадян: задекларуйте свої доходи, бо це справа честі кожного!», - закликала громадян наприкінці освітянка.

Перший звіт по контрольованим операціям необхідно надати до 1 травня 2014 року

З 1 вересня 2013 року набрав чинності Закон України від 04 липня 2013 року №408 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення».

Відповідно до зазначених змін платники податків (крім Національного банку України), які протягом звітного періоду здійснювали контрольовані операції, зобов’язані подавати звіт про такі операції до 1 травня року, наступного за звітним. Звіт подається засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог закону щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису.

Форма звіту (уточнюючого звіту) про контрольовані операції та Порядок його заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 11.11.2013 № 669, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 24.12.2013 за № 2190/24722.

Першим звітним періодом для подачі Звіту про контрольовані операції буде 2013 рік. Для визначення обсягу контрольованих операцій враховується вартісний показник усіх операцій окремо з кожним контрагентом у цілому за календарний рік, тобто з 1 січня по 31 грудня 2013 року. У звіті за 2013 рік платник податку повинен зазначити контрольовані операції, здійснені у період з 01.09.2013 по 31.12.2013.

 

Опій у флаконах з-під «Нафтизину»

 

В пункті пропуску «Гоптівка» фахівці Харківської митниці спільно з працівниками прикордонної служби та СБУ виявили флакони з-під назальних крапель «Нафтизин». В одному з них містилась рідина за своїми ознаками схожа на ацетильований опій, в іншому - на ангідрид оцтової кислоти.

Власником «знахідки» виявився 36-річний громадянин України.

Слід зазначити, що при проведенні усного та письмового декларування чоловік заперечував наявність у нього наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

Однак, правоохоронці прийняли рішення здійснити більш ретельний огляд громадянина. І як з’ясувалося – недарма. Під час здійснення перевірки особистих речей (до початку проведення особистого огляду) чоловіку було запропоновано пред’явити все те, що знаходяться у кишенях його верхнього одягу. Після цього громадянин дістав з кишені куртки, в яку він був одягнутий, флакони з написом «Нафтизин» із забороненою наркотичною речовиною та прекурсором.

Нагадаємо, що ацетильований опій відповідно до постанови КМУ від 06.05.2000 № 770 відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено. А ангідрид оцтової кислоти – використовують для виготовлення наркотиків.

За результатами справи було складено протокол про порушення митних правил за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Матеріали справи та речовини передано до підрозділу СБУ.

 

Митні брокери, громадськість і влада: спільний пошук відповідей на важливі питання

 

Питання співпраці, удосконалення процесу проходження митного контролю та своєчасності наповнення бюджету обговорювалися під час зустрічі керівників Харківської митниці Міндоходів з митними брокерами та представниками суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності.

Особливістю заходу стало те, що для спілкування були також запрошені члени Громадської ради при ГУ Міндоходів у Харківській області. Кожен з них мав змогу виказати свою точку зору стосовно питань, що розглядались на зустрічі.

Виступаючи перед учасниками заходу, начальник митниці Олег Орлов зосередив увагу присутніх  на важливості забезпечення своєчасності надходжень до бюджетів всіх рівнів. Він зазначив, що у теперішній економічній ситуації необхідно підтримувати конструктивний діалог між владою та бізнесом й спільними зусиллями досягти прозорості у взаємовідносинах.

В свою чергу, учасники зустрічі запропонували створити ініціативні групи за участі представників громадськості та бізнесу по вдосконаленню митних процедур та громадського контролю.

І митні брокери, і представники інститутів громадського суспільства активно обговорили створення «Митниці майбутнього» та подальші напрями формування митної політики.

Окрім зазначених питань, на зустрічі підіймалася тема корупції. Саме корупція розглядається як одна з головних перешкод для інвестування в Україну. У зв’язку з цим, начальник Харківської митниці Міндоходів закликав присутніх до спільної роботи з упередженню цього негативного явища.

В ході зустрічі також було задано ряд питань відносно митних процедур, на які представники митниці надавали вичерпні відповіді.

 

 

Просмотров: 650 | Добавил: kupyansk | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024