Купянский городской портал! Среда, 08.05.2024, 02:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2014 » Январь » 22 » Купянская ОГНИ информирует
20:14
Купянская ОГНИ информирует

У період подачі річної звітності сервісні центри Міндоходів працюватимуть до „останнього відвідувача”

 

Міністр доходів і зборів Олександр Клименко доручив керівникам Головних управлінь Міндоходів у регіонах створити максимально зручні умови для подання податкової звітності платниками через Центри обслуговування платників податків.

Як відомо, у перші два місяці року платникам потрібно подавати звітність як за попередній звітний місяць, так і за рік з окремих видів податків. Крім того, триває й компанія з декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року. Саме тому у цей період різко зростає кількість відвідувачів Центрів обслуговування платників.

Для уникнення зайвого ажіотажу, черг та незручностей на період подачі звітності Центри обслуговування платників працюватимуть у посиленому режимі за принципом „до останнього відвідувача”.

Також за дорученням Міністра будуть створені додаткові місця для реєстрації податкової звітності та всі умови для того, щоб за необхідності забезпечити надання усім бажаючим консультацій та роз’яснень щодо заповнення звітності.

У тих Центрах, де фіксуватиметься занадто велика кількість звітуючих, Олександр Клименко доручив організувати попередній запис відвідувачів на день та час подачі звітності чи отримання ключа цифрового підпису.

„Я хотів би звернутися до платників з проханням вчасно, не відкладаючи на останній день, подати звітність. Це зекономить час як безпосередньо звітуючим, так і фахівцям Міндоходів”, – підкреслив Міністр.

Загалом за 20 днів січня кількість відвідувачів Центрів обслуговування платників склала майже 2 млн., що майже на 350 тис. більше, ніж за весь грудень 2013 року.

Нагадуємо, що платники податків можуть скористатися сервісом електронного декларування. Подача звітності в електронному вигляді позбавляє декларанта необхідності відвідування органів доходів і зборів. Для того, щоб скористатися можливостями сервісу платникам потрібно мати відповідне програмне забезпечення та електронний цифровий підпис, отримати який можна у відділеннях Акредитованого центру сертифікації ключів Міндоходів безкоштовно.

 

 

ГУ Міндоходів у Харківській області запрошує до обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян  

 

ГУ Міндоходів у Харківській області запрошує громадськість долучитися до обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян.

В основу концептуальних засад реформи, які  пропонуються до обговорення, покладені найкращі  світові практики  декларування доходів і адміністрування податку на доходи фізичних осіб. Разом з  аудиторською компанією PricewaterhouseCoopers  фахівці Міндоходів уважно вивчили та проаналізували досвід та принципи декларування, що застосовуються у найбільш провідних країнах світу, зокрема, у США, Канаді, Німеччині, Франції, Швеції, Фінляндії, Данії, Швейцарії, Італії, Австралії, Новій Зеландії, Сінгапурі та інших.

Підкреслюємо, запропоновано до обговорення не готовий законопроект, а  концептуальні основи та елементи майбутньої системи декларування доходів http://minrd.gov.ua/data/material/000/081/126334/Kontsepts_ya_reformi_deklaruvannya_dohod_v_gromadyan_V2.pdf.

Зокрема, Міндоходів  прагне почути  думку громадськості, по-перше, з  питання розумного обмеження «загальності»,  адже процес декларування стосуватиметься не усіх 44,5 млн. фізичних осіб-платників податків, зареєстрованих в Україні.

По-друге, потребує досконалого аналізу один з основоположних принципів реформи - необхідність подання «разової декларації», якою пропонується  підвести рису під минулим і почати взаємовідносини із платниками  з чистого аркуша, спираючись на взаємну довіру та повагу.

Реформа системи декларування доходів громадян також принципово важлива  з точки зору боротьби   з тіньовою економікою та корупцією.  Будь-які зусилля держави в цьому напрямку в односторонньому порядку не матимуть успіху, якщо не спиратимуться на громадську підтримку і не матимуть двостороннього характеру.

Крім того,  очікується, що нова система декларування доходів надасть необхідні компенсатори для поступового зниження податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску. Отже, дозволить знизити навантаження як на роботодавців, так і на найманих працівників.

            Ми запрошуємо усіх – незалежних експертів, громадські організації, бізнес-асоціації, громадян з активною позицією – до фахового і конструктивного діалогу. Нам дуже важлива ваша думка.

Обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян відбувається на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів. Долучайтесь!

Також свої пропозиції Ви можете надіслати на електронну скриньку gromada@minrd.gov.ua.

 

 

 

Міністерство Міндоходів оголошує конкурс „Очима дитини про бюджет країни”



 

Міністерство доходів і зборів України започаткувало конкурс дитячої творчості „Очима дитини про бюджет країни”.

Конкурс проводитиметься у три етапи: І – районного рівня (протягом січня – квітня 2014 р.); ІІ – регіонального рівня (впродовж травня 2014 р.); ІІІ – Всеукраїнського рівня (протягом червня – серпня 2014 р.). У творчих змаганнях можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів від 9 до 15 років. Конкурсанти змагатимуться між собою за такими напрямками дитячої творчості з податкової та митної тематики, як: художні твори; комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація); літературні твори.

Вимоги до оформлення художніх творів: роботи, виконані у довільній живописній формі повинні відповідають загальній тематиці конкурсу; розмір роботи не повинен бути більшим за формат А2; робота не повинна оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо; на зворотному боці кожної конкурсної роботи або додатка до роботи необхідно зазначити українською мовою (назву роботи, техніку виконання; прізвище, повне ім’я та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора; коротку біографічну довідку з описом творчих здібностей та хобі; назву навчального закладу, контактний телефон).

Роботи, створені за допомогою комп’ютерної графіки, які надаються на конкурс, можуть бути виконані у довільній формі та мають відповідати загальній тематиці конкурсу. Час демонстрації рухомої графіки не повинен перевищувати 5 хвилин. Твори мають бути (за можливості) надруковані на папері формату А4 в одному примірнику та обов’язково подані в електронному вигляді (диск).

На Конкурс подаються різножанрові літературні доробки (оповідання, новела, публіцистичний роздум, замальовка, казка, фейлетон, реферат, поезія тощо). Літературні твори повинні бути надруковані на папері формату А4 в одному примірнику, а також обов’язково подані в електронному вигляді (диск, дискета, електронна пошта).

Обов’язково, як до робот із комп’ютерної графіки так і літературних творів, що подаються для участі в конкурсі, повинна додаватися довідка про автора із зазначенням: його прізвище, повного ім’я та дати народження; місця проживання (повну адресу); короткої біографічної довідки з описом творчих здібностей та хобі автора, а також назви навчального закладу, контактного телефону.

Перший етап конкурсу вже стартував. Тож, шановні школярі роботи, оформлені належним чином, для участі в конкурсі ви можете надати не пізніше 15 березня 2014 року до Куп`янської ОДПІ, за адресою м. Куп`янськ, вул..Харківська, 99.

Куп`янська ОДПІ ГУ Міндоходів у Харківській області запрошує талановиту молодь взяти участь в конкурсі та висловити своє бачення та розуміння ролі, значення та місця податків, зборів, платежів у житті держави і суспільства.

Захід організовано з метою виховання культури сумлінного платника податків, зборів, платежів у школярів та ознайомлення їх з професією фахівця податкової та митної справи.

 

 

Нові правила реєстрації платником ПДВ з 2014 року

З 1 січня 2014 року набрали чинності закони, спрямовані на подальше покращення умов ведення бізнесу в Україні, спрощення процедур реєстрації платників податків, забезпечення вільного і безоплатного доступу суб`єктів господарювання до інформації з державних реєстрів. 

Зокрема встановлено можливість добровільної реєстрації платником ПДВ без наявності будь-яких  обсягів оподатковуваних операцій (зміни до статей 180, 182 Податкового кодексу України).

Також з цього року суб`єкти господарювання мають право подавати заяву на добровільну реєстрацію платником ПДВ під час реєстрації бізнесу  в електронному вигляді до органу Міндоходів або державному реєстратору (п.183.7 ст.183 Податкового кодексу України). А державний реєстратор передаватиме до органів Міндоходів  електронні копії отриманих заяв, виготовлені шляхом сканування, одночасно із відомостями з реєстраційної картки на проведення державної реєстрації юридичної особи або фізичної особи – підприємця.

Дані про реєстрацію платників ПДВ в органах Міндоходів будуть офіційно оприлюднюватися на єдиному реєстраційному веб – порталі та офіційному веб - сайті Міністерства доходів і зборів України (зміни до п.183.13. ст..183 та п.209.10 ст. 209 Податкового кодексу України).

Разом з відміною свідоцтва платника ПДВ за суб`єктами  господарювання законодавчо закріплено право отримувати витяги із реєстру платників ПДВ в органах Міндоходів. Такий витяг за запитом платника ПДВ орган Міндоходів надаватиме безоплатно протягом двох робочих днів,що настають за днем отримання такого запиту.

Перехід до нових правил реєстрації платників ПДВ здійснюється з урахуванням наступного:

не підлягають обов`язковій перереєстрації платники ПДВ, внесені до реєстру до 1 січня 2014 року;

отримані раніше свідоцтва платника ПДВ та свідоцтва про реєстрацію сільськогосподарського підприємства як суб`єкта спеціального режиму оподаткування ПДВ дійсні та можуть застосовуватись як витяги із реєстру платників ПДВ. Вказані свідоцтва втрачають чинність у разі внесення змін в такий реєстр чи отримання витягу із реєстру, а також при виникненні змін у даних про платників ПДВ;

свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ, свідоцтва про реєстрацію сільськогосподарського підприємства як суб`єкта спеціального режиму оподаткування ПДВ, їх засвідчені копії підлягають поверненню до органів Міндоходів при першому звернення платника ПДВ за отриманням витягу із реєстру платників ПДВ.

 

 

 

 

Просмотров: 586 | Добавил: kupyansk | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 2
    Гостей: 2
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024