Купянский городской портал! Понедельник, 29.04.2024, 03:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2013 » Июль » 21 » Купянская ОГНИ информирует
21:21
Купянская ОГНИ информирует

Високий рівень сервісів гарантує Міндоходів

Надання високоякісних сервісів для платників податків - одне з основних завдань Міністерства доходів і зборів України.

Вже другий рік у Куп`янській ОДПІ та її відділеннях працюють Центри обслуговування платників податків (ЦОПП).

Фахівцями Центру обслуговування надається повний комплекс адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг в максимально зручному режимі для платників: це прийом податкової звітності, зокрема – в електронному вигляді, видача довідок, виписок і  індивідуальні податкові консультації.

Надання високоякісних сервісів розпочинається з консультацій, передуючих наданню звітності, до декларування і контрольно-перевірочних заходів. Тобто кожний суб'єкт господарювання має нагоду одержати повний об'єм послуг з урахуванням специфіки своєї діяльності. У кожному сервісному центрі для платників податків обладнані місця для очікування та заповнення податкової звітності, розміщені стенди з актуальною інформацією, на екранах демонструються ролики з найбільш актуальних питань.

Телефон ЦОПП Куп`янської ОДПІ: 5-74-50.

 

Єдиний соціальний внесок адмініструватиме Міндоходів

 

Куп`янська ОДПІ ГУ Міндоходів у Харківській області звертає увагу суб`єктів господарювання , що в межах адміністративної реформи питання адміністрування єдиного внеску передано до сфери компетенції органів Міністерства доходів і зборів України.

Відтепер акумулювання коштів, призначених для забезпечення застрахованим особам страхових виплат і послуг у системі соціального страхування, реалізації заходів, повязаних із функціонуванням цієї системи, облік платників єдиного внескуроботодавців та осіб, які забезпечують себе роботою самостійно, збирання звітності, стягнення заборгованості із платежів здійснюватимуть органи Міністерства доходів і зборів України.

Міндоходів  планує істотно спростити адміністрування ЄСВ для підприємців і збільшити його надходження, але  одним із основних завдань  сьогодні стане боротьба з правопорушеннями при застосуванні законодавства з питань сплати ЄСВ.

 

За сім місяців на «Пульс» Міндоходів надійшло 286 запитів

 

Найчастіше підприємці акцентували увагу на питаннях щодо порядку реєстрації платників ПДВ та правильності надання звітів й реєстрації податкових накладних – 149 звернень або 52% від загальної кількості.

Крім того, вони також вносили свої пропозиції та зауваження стосовно роботи Харківських органів Міндоходів. Так, цього питання стосувалось 116 запитів (41%).

Про це повідомили в ГУ Міндоходів у Харківській області.

Як зазначають у відомстві «гаряча» лінія «Пульсу» вже другий рік функціонує в Міністерстві доходів і зборів України. Зателефонувавши за телефоном (044) 284-00-07, підприємець або пересічний громадянин може оперативно вирішити податкові й митні питання або внести свої пропозиції щодо покращення роботи територіального управління Міндоходів.

Лінія сервісу «Пульс» працює за принципом call-back – фахівці Міндоходів не тільки приймають звернення, але й повідомлять про результати перевірки та вжиті заходи.

 

 

Порядок подання податкового розрахунку за ф. №1ДФ

«Особи, які мають статус податкових агентів, зобов’язані своєчасно нараховувати, утримувати та сплачувати (перераховувати) до бюджету податок з доходу, що виплачується платнику податку та підлягає оподаткуванню до або під час такої виплати», - зазначає начальник Куп`янської ОДПІ ГУ Міндоходів у Харківській області Олена Кухтіна.

Податкові агенти повинні подавати податковий розрахунок суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них податку. Такий розрахунок подається до органу Міндоходів за місцем розташування податкового агента у строки, встановлені для  податкового кварталу (пп.  «б» п.176.2 ст.176 Податкового кодексу України).

Податковий розрахунок подається окремо за кожний квартал (податковий період) протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу. Окремий податковий розрахунок за календарний рік не подається. Якщо останній день терміну подання податкового розрахунку припадає на вихідний чи святковий день то останнім днем терміну вважається наступний за вихідним або святковим операційний (банківський) день.

«Якщо до закінчення граничного строку подання податкового розрахунку податковий агент виявляє помилки в раніше поданому за поточний звітний період розрахунку, він має подати новий розрахунок з виправленими показниками за такий самий звітний період.  Штрафні санкції та адміністративні штрафи в такому разі не застосовуються», - наголошує Олена Кухтіна.

Форма податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку і сум утриманого з них податку (ф.№1ДФ) та Порядок її заповнення і подання податковими агентами  затверджені наказом  ДПА України від 24.12.2010 № 1020.

 

 

Фахівці Куп`янської ОДПІ очікують на пропозиції підприємців

 

У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Це свято започатковане ще у 1998 році Указом Президента № 1110/98 «Про день підприємця», з метою відзначення важливої ролі, представників малого і середнього бізнесу у економіці країни.

Куп`янська ОДПІ, з метою реалізації державної регуляторної політики та вирішення проблем суб’єктів підприємницької діяльності, пропонує підприємцям протягом серпня, залишати у скриньці, яка встановлена у Центрі обслуговування платників податків за адресою: вул. Харківська 99,  свої пропозиції та зауваження щодо удосконалення податкового та митного законодавства і поліпшення роботи органів Міндоходів.

Всі пропозиції, що належать до компетенції відомства, будуть опрацьовані та передані до Міністерства доходів і зборів для розгляду та вирішення.

 

Просмотров: 535 | Добавил: kupyansk | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024