Купянский городской портал! Пятница, 17.05.2024, 15:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2013 » Сентябрь » 18 » Фахівці Міндоходів Куп`янщини відповідали на запитання платників
09:50
Фахівці Міндоходів Куп`янщини відповідали на запитання платників

Фахівці Міндоходів Куп`янщини відповідали на запитання платників

 

На запитання платників податків щодо основних пріоритетів роботи органів Міндоходів відповідала заступник начальника Куп`янській ОДПІ Головного управління Міндоходів у Харківській області Інна Вікторівна Богатирьова.

«Перш за все діяльність Міністерства доходів і зборів України спрямована на надання своїм клієнтам ряду переваг: спрощення процедур отримання адміністративних послуг, скорочення кількості часу на обслуговування в державних органах» - , зазначала під час телефонного сеансу Інна Богатирьова.

Пріоритети роботи для фахівців Міністерства доходів і зборів залишаються незмінними: забезпечення стабільного наповнення бюджетів, орієнтація на сервіс, зменшення податкового тиску, лібералізація правил та умов ведення бізнесу. Щокварталу кількість податкових перевірок суб'єктів господарської діяльності скорочується.

«Кількість добровільно сплачених податків - основний показник роботи податківців. Відсоток добровільно сплачених податків, за підсумками поточного року, досяг рівня 97%» - , підкреслювала Інна Вікторівна.

Відповідаючи на запитання під час «гарячої лінії», Інна Вікторівна зазначала, що суттєвим кроком назустріч бізнесу стало відкриття акредитованих центрів сертифікації електронних ключів по всій Україні, такий Центр знаходиться і в Куп'янській ОДПІ. Центр надає послугу з безоплатного отримання електронного цифрового підпису, що дозволяє відправляти через Інтернет не тільки податкову звітність, але і звітність з єдиного соціального внеску, до органів Державної статистики та проводити митне оформлення вантажів.

 

Міністерством доходів і зборів принципово змінено підхід до надання консультацій

 

Нові спільні сервіси для клієнтів почали функціонувати на базі митних постів Харківської обласної митниці та Центрів обслуговування платників податків Державної податкової служби України, що відносяться зараз до загальної компетенції Міністерства доходів і зборів України.

На даний момент забезпечено надання консультацій фахівцями Куп`янської ОДПІ громадянам та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності з питань податкового законодавства на територіях митних постів Харківської обласної митниці, в тому числі у м. Куп’янськ за адресою вул. Харківська, 7 (митний пост «Куп’янськ»).

Податкові консультації надаються щопонеділка та щочетверга за адресою м. Куп’янськ вул. Харківська, 7.

Митні консультації надаються у приміщенні ЦОПП Куп`янської ОДПІ щовівторка, щочетверга та щоп`ятниці за адресою м. Куп’янськ вул. Харківська, 99.

 

Простирадло не сховало червону ікру

Півцентнеру делікатесу фахівці Харківської митниці Міндоходів виявили в пункті пропуску «Харків-Пасажирський» під час проведення митного контролю потягу №9 «Москва-Донецьк».

Ікру намагалася незаконно ввезти на територію України 53-річна співвітчизниця. Жінка приховала пластикові контейнери з товаром на своєму місці № 28 під постільною білизною.

Під час декларування громадянка заявила, що заборонених та обмежених предметів або які підлягають оподаткуванню, не переміщує. Коли ж жінка на прохання оперативників підвелася зі свого місця, співробітникам митниці Міндоходів здалося підозрілим, що вона лежала на коробках. В результаті було прийнято рішення провести ретельний огляд місця №28. Підозри виявились небезпідставними.

У відношенні громадянки України було складено протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України.

            Куп`янська ОДПІ ГУ Міндоходів у Харківській області нагадує! Відповідно до статті 378 Митного кодексу України пропуск на митну територію України товарів, що класифікуються в 1-24 групах УКТ ЗЕД та ввозяться громадянами для вільного обігу, в будь-яких обсягах не дозволяється. Зазначене обмеження не поширюється на:

1) алкогольні та тютюнові вироби, що ввозяться громадянами у визначених кількостях;

2) харчові продукти вагою до 10 кг в упаковці виробника, що надходять на адресу громадян у міжнародних поштових або експрес-відправленнях;

3) харчові продукти для власного споживання на суму, яка не перевищує еквівалент 200 євро, що ввозяться у визначених порядку та обсягах;

4) домашніх тварин.

Крім того, не підлягають переміщенню на митну територію України в несупроводжуваному багажі продукти харчування без упаковки виробника.

 

 

 

Особливості реєстрації у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків

 

Взяттю на облік або реєстрації в органах Міндоходів підлягають всі платники податків. Фізичні особи – платники податків реєструються у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр).

Реєстрація фізичних осіб у Державному реєстрі здійснюється з метою єдиного державного обліку фізичних осіб, які зобов'язані сплачувати податки, що є основним джерелом наповнення Державного бюджету України. Обов’язковість сплати податків кожним та контроль за такою сплатою є умовою економічної стабільності держави та забезпечення соціальних видатків.

Облік платників податків у Державному реєстрі ведеться за податковими номерами.

Податковим кодексом України збережено право фізичних осіб – платників податків відмовитись від прийняття реєстраційного номера облікової картки з релігійних переконань, удосконалено альтернативну форму обліку таких платників податків.

Облік фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та надали до територіального органу доходів і зборів Повідомлення, ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру за прізвищем, ім'ям, по батькові та серією і номером паспорта без використання реєстраційного номера облікової картки платника податків. У паспортах зазначених осіб територіальними органами доходів і зборів ставиться відмітка про наявність у них права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Загальні положення щодо обліку платників податків регулюються ст.63 Податкового кодексу України, а формування та ведення Державного реєстру – ст.70 цього Кодексу.

 

 

 

Робота Центру обслуговування платників податків

 

        Одним із основних пріоритетів діяльності органів Міндоходів є ефективне обслуговування платників податків, що визначає принципово новий партнерський рівень відносин з суб’єктами господарювання.

        Вагомим кроком у цьому напрямку є відкриття у травні 2012 року у Куп`янській ОДПІ Центру обслуговування платників податків (далі - ЦОПП).

        Створення ЦОПП сприяє формуванню орієнтованої на клієнта системи адміністрування, підвищенню рівня добровільної сплати податків, формуванню у громадськості високої податкової культури та позитивного ставлення до діяльності податківців.

        У роботі ЦОПП застосовуються сучасні технології, які дозволяють підняти на якісно вищий рівень взаємовідносини з платниками податків.

        Основними завданнями ЦОПП є оперативність видачі довідок та дозвільних документів. Удосконалення процесу приймання звітності від суб’єктів господарювання, забезпечення швидкого доступу платника до інформації.

        Надання послуг проводиться з подовженим робочим часом: з 9-00 до 20-00, в суботу до 16-00 годин.

 

 

«Вестник Министерства доходов и сборов Украины»

 

Информационно-аналитический журнал «Вестник Министерства доходов и сборов Украины» — единственное официальное издание Министерства доходов и сборов Украины.

В настоящее время — это современное, динамичное, оперативное, качественное, практическое профессиональное издание для юридических и физических лиц — налогоплательщиков.

В каждом номере — 80 страниц информации из первых уст о:

• принципах деятельности налоговых и таможенных органов;

 • налогообложении;

• бухгалтерском учете;

• пенсионном обеспечении;

• трудовых отношениях и т. п.

 

 

Електронна вантажна митна декларація діє

 

Здійснити декларування товарів і транспортних засобів можна з використанням електронної митної декларації та інших електронних документів.

            Усі бажаючі представники бізнесу без будь-яких обмежень можуть здійснювати декларування у електронному вигляді у всіх митних режимах.

            Переваги оформлення митних декларацій в електронній формі: значне скорочення витрат часу на проведення митного оформлення, усунення суб’єктивного фактору при його здійсненні та загальне спрощення процедури оформлення товарів і транспортних засобів в митному відношенні.

            Декларування товарів з поданням органу Міндоходів електронної митної декларації доступне усім підприємствам, що перебувають на обліку в органах Міндоходів та посадові особи яких мають засоби електронного цифрового підпису. 

            Отримати електронний цифровий підпис будь-який суб'єкт ЗЕД може безкоштовно в Акредитованому центрі сертифікації ключів (АЦСК) Інформаційно-довідкового департаменту Міністерства доходів і зборів www.acskidd.gov.ua.

 

Просмотров: 885 | Добавил: kupyansk | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024