Купянский городской портал! Пятница, 03.05.2024, 15:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2015 » Ноябрь » 20
Майбутні підприємці отримали інформаційну допомогу

Другий місяць поспіль співробітники ГУ ДФС у Харківській області приймають участь у спільному проекті з Харківським міським центром зайнятості, надаючи консультаційну допомогу громадянам, які бажають розпочати власну справу.

Так 18 листопада 2015 року у приміщенні Консалтингового центру, розташованому у Харківському міському центрі зайнятості, відбувся семінар на тему: «Започаткування власного бізнесу».

В ході заходу податківці розповіли про порядок реєстрації фізичних осіб – підприємців в органах Державної фіскальної служби, про загальну та спрощену системи оподаткування. Присутніх ознайомили з порядком та термінами надання звітності та сплатою податків, а також проінформували про нові електронні сервіси, які пропонує платникам Державна фіскальна служба України.

Крім того, наприкінці семінару майбутні підприємці отримали відповіді на запитання та корисні поради щодо створення власног ... Читать дальше »
Просмотров: 333 | Добавил: Елена8203 | Дата: 20.11.2015 | Комментарии (0)

Нинішня податкова система не відповідає тому стану економіки, який є на сьогоднішній день, і нам треба разом працювати над тим, щоб реформа дала саме конструктивні зміни. Про це заявив під час відкриття другої частини Х з’їзду АППУ Голова ДФС Роман Насіров.
«Зараз дуже важливий час для нашого бізнесу, для всієї економіки. Тому ми маємо об’єднати наші зусилля, щоб зробити роботу фіскальної служби прозорою, створивши справжню сервісну службу. У нас є підписаний меморандум з АППУ, але зараз вже треба переходити до більш рішучих кроків, сідати разом за стіл перемовин і почати працювати в реальному режимі часу. Податкова реформа для бізнесу має стартувати в грудні 2015 року!», - заявив Роман Насіров.
Очільник ДФС зазначив, що служба буде залучати до співпраці експертів і членів асоціації в багатьох питаннях. АППУ має фактично виступати лобістом реформ, так як деякі зміни просто застрягають в бюрократії. Співпраця з громадськістю, з місцевими органами влади дає можливість працю ... Читать дальше »
Просмотров: 323 | Добавил: Елена8203 | Дата: 20.11.2015 | Комментарии (0)

Податковий борг до Місцевого бюджету Харківщини погашено на 147,5 млн. гривень

В тому числі надійшло в рахунок погашення податкового боргу - 89,6 млн.грн., списано безнадійного податкового боргу - 57,9 млн. гривень.
За словами в.о. начальника ГУ ДФС у Харківській області Ірини Сагайдак, питання скорочення податкового боргу до Місцевого бюджету знаходиться на постійному контролі фіскальної служби. Відповідне доручення щодо вжиття невідкладних заходів з погашення існуючої заборгованості до кінця 2015 року надано і Урядом країни.
«Фіскальною службою сумісно з представниками облдержадміністрації, Пенсійного фонду постійно проводяться спільні наради з керівництвом окремих підприємств-боржників державної та комунальної форми власності», - відзначає Ірина Сагайдак та підкреслює, що робота в даному напрямку триває, адже погашення податкового боргу – це надходження до бюджету регіону.

Майже 35 мільйонів тонн вантажів пропущено на Харківщині через митний к ... Читать дальше »
Просмотров: 355 | Добавил: Елена8203 | Дата: 20.11.2015 | Комментарии (0)

Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024