Купянский городской портал! Вторник, 30.04.2024, 05:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2013 » Июнь » 05

Фізична особа - резидент має право ввозити в Україну та вивозити за межі України готівку в сумі, що перевищує в еквіваленті 10 000 євро, за умови письмового декларування митному органу в повному обсязі та за наявності документів, що підтверджують зняття готівки з рахунків у банках (фінансових установах), виключно на ту суму, що перевищує в еквіваленті 10 000 євро.

Строк дії таких документів 30 календарних днів, починаючи з дня видачі.

Ввозити  в Україну та вивозити за її межі готівку в сумі, що не перевищує в еквіваленті 10 000 євро, громадяни мають право без письмового декларування митному органу.

... Читать дальше »

Просмотров: 461 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

Фізична особа, яка укладає угоду купівлі-продажу нерухомості з іншою фізичною особою, сплачує податок на доходи фізичних осіб до бюджету за місцем нотаріального посвідчення такої угоди. Тобто податок сплачується за місцем розташування робочого місця приватного нотаріуса або державної нотаріальної контори. Водночас, податок сплачується до нотаріального посвідчення такої угоди через банківські установи.

Під час проведення операцій з продажу (обміну) об’єктів нерухомості між фізичними особами нотаріус посвідчує відповідний договір за наявності оціночної вартості  такого  нерухомого майна та документа про сплату податку до бюджету стороною (сторонами) договору. Також, щокварталу нотаріус подає до територіального органу Міндоходів за місцем розташування державної нотаріальної контори ... Читать дальше »

Просмотров: 1462 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

Підприємства, установи, організації, які затримують виплату працівникам заробітної плати на один і більше календарних місяців, зобов’язані компенсувати громадянам втрату частини доходів. Тобто, у випадку затримки виплати заробітної плати роботодавець повинен нарахувати та виплатити працівникам компенсацію втрати частини заробітної плати. Сума такої компенсації є додатковою виплатою до заробітної плати, тому включається до складу загального місячного оподатковуваного доходу працівника.

Звертаємо увагу, виплату компенсації працівникам за втрату частини заробітної плати у зв’язку із порушенням строків її виплати передбачено Законом України від 24 березня 1995 року № 108/95-ВР «Про оплату праці» (ст.34).

Компенсаційні ви ... Читать дальше »

Просмотров: 461 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

До обов’язкових реквізитів податкової звітності  належать зокрема підписи платника податку або уповноваженої особи, які засвідчені печаткою.

Податкова декларація повинна бути підписана:

-  фізичною особою - платником податків або його законним представником; 

-  особою, відповідальною за ведення бухгалтерського обліку та подання податкової декларації згідно із договором про спільну діяльність або угодою про розподіл продукції;

-  керівником платника податків або уповноваженою особою, ... Читать дальше »

Просмотров: 684 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

     З 1 січня цього року працівники податкових інспекцій Міндоходів мають право застосовувати штрафні санкції за неправильне заповнення Книг обліку доходів та доходів і витрат, які ведуться платниками податків, що працюють на спрощеній системі оподаткування. 
      Мораторій на застосування штрафів за неправильне ведення звітності закінчився у зв’язку з тим, що у Перехідних положеннях Податкового кодексу України чітко передбачено його термін – протягом 2012 року. 
     Мораторій на застосування штрафів протягом минулого року було запроваджено Законом України від 24.05.2012 року № 4834 «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо удосконалення деяких податкових норм» як захід адаптації представників бізнесу до роботи ... Читать дальше »
Просмотров: 616 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

     Куп`янська об‘єднана державна податкова інспекція нагадує суб’єктам господарювання, що згідно з пп. 298.1.4 Податкового кодексу України суб’єкт господарювання, який є платником інших податків та зборів, може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до органу ДПС не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Тобто, для переходу із загальної системи на спрощену заяву слід подати до 14 червня. Перехід на спрощену систему оподаткування можна здійснити один раз протягом календарного року. 
     Нормами Податкового кодексу України передбачено розподіл "єдинників” на 6 груп: 1, 2, 3 і 5 — для фізичних осіб - підприємців і 4 і 6 групи — для юридичних осіб. Свідоцтво платника єдиного податку є безстроковим. 
Просмотров: 461 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

     Куп`янська ОДПІ нагадує, що з 1 січня 2013 року, відповідно до вимог  Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" суб'єктам господарювання необхідно подавати звітність про використання РРО до органів державної податкової служби в електронному вигляді, на базі технології, розробленої Національним банком України, дротовими та бездротовими  каналами зв`язку.Користувачі касової техніки повинні придбати реєстратори розрахункових операцій нового покоління, що створюють контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми або доопрацювати існуючу касову техніку та приєднати до неї відповідні модеми для передачі звітної інформації. Для цього власникам касових апаратів необхідно обов'язково звернутись до Центрів сервісного обслуговування або виробників РРО.З 1 липня 2013 року вводиться ... Читать дальше »
Просмотров: 519 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

     Про це заявив в.о. начальника Головного Управління Міндоходів у Харківській області Андрій Роздайбіда під час засідання «круглого столу», на якому відбулася презентація Міністерства доходів і зборів України та його регіонального управління  на Харківщині.«Об’єднання податкової та митної служб в єдине Міністерство  - це важлива реформа, що цілком відповідає загальносвітовим і, в першу чергу, європейським трендам, - зазначив Андрій Роздайбіда. – Картинки тату татуировки.Наша місія полягає в наступному: адміністрування податків, зборів, митних платежів та єдиного соціального внеску; надання послуг громадянам і бізнесу. Створювати належні умови для розвитку підприємництва та міжнародної торгівлі і, як наслідок - забезпечувати наповнення бюджету». Як і раніше, платники зможуть отримувати якісне податкове супроводження та митні консультації у сервісних центрах ... Читать дальше »
Просмотров: 535 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Працівники митного посту «Куп’янськ» Харківської обласної митниці та Куп’янської ОДПІ Харківської області ДПС запросили дітей на цікаву екскурсію на митний пост «Куп’янськ».Першим школярів зустрів керівник Митного посту «Куп`янськ» Артур Телуг, який привітав  учнів 9 класів  Куп’янської ЗОШ №1 зі святом  та запропонував  ознайомитися з роботою інспекторів митного посту, поринути у їх буденну справу, яка полягає не лише у пропуску товарів, боротьбі з контрабандою та виявленні інших правопорушень, а й у наповненні державної скарбниці мільйонними перерахуваннями. 
     В ході екскурсії інспектори митного посту «Ку ... Читать дальше »
Просмотров: 687 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

     За січень  - травень 2013 року планове завдання по надходженням до Місцевого бюджету податківцями Куп`янської ОДПІ виконано на 107%, про це повідомила заступник начальника ОДПІ Олена Стокоз.При затвердженому завданні у 64,5 млн. грн Місцевий бюджет додатково отримав 4,5 млн. грн.У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшилися майже на 9 млн.грн. (факт минулого року 60,955 млн.грн).У розрізі податків місцевого бюджету виконання планових показників становить: - податок на доходи фізичних осіб - при завданні 48,4 млн.грн, надійшло 50,3 млн.грн.; - єдиний податок - при завданні 4,1 млн.грн., надійшло 4,3 млн.грн. 
Просмотров: 469 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

     За п`ять місяців поточного року до загального фонду державного бюджету сплачено понад 11,3 млн. грн. податку на прибуток. Бюджетний розпис виконано на 107,8 %. Порівняно з аналогічним періодом 2012 року сплата податку на прибуток зросла на 6,3 млн. грн.. За січень-травень минулого року бюджет отримав майже 4,9 млрд. гривень податку.«На збільшення сплати податку на прибуток значною мірою вплинуло покращення економічної ситуації в країні та перехід підприємств на сплату авансових платежів відповідно до норм податкового законодавства», - наголошує заступник начальника Куп`янської ОДПІ Ігор Лукшин. 
Просмотров: 494 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

      За словами начальника Куп`янської ОДПІ Олени Кухтіної, - «Протягом січня – травня 2013 року зусиллями податківців та платників регіону зібрано 92,5 млн. грн. податків, що майже на 15 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року».Державна скарбниця отримала 23,5 млн. грн., надходження до державного бюджету зросли на 6,9 млн. грн. Поставлене завдання з надходження до загального фонду державного бюджету виконано на 106,5%.
Просмотров: 508 | Добавил: kupyansk | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024