Купянский городской портал! Пятница, 03.05.2024, 14:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
З 1 січня стартувала деклараційна кампанія – 2017

З початку 2017 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2016 року. За вибором платника податків декларації подаються за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою; поштою або засобами електронного зв’язку.
Звертаємо увагу, що поштою документи потрібно надсилати з повідомленням про вручення та з описом про вкладення не пізніше, ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання. Якщо ж декларація подається в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису, то надсилати її потрібно не пізніше закінчення останньої години граничного строку подання.
У разі необхідності платники зможуть отримати безкоштовні консультації і допомогу в заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи.
Граничні строки подання декларації:
для громадян та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність, – до 01 т ... Читать дальше »
Просмотров: 464 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 10.01.2017 | Комментарии (0)

Роман Насіров: 170 млрд. грн. додатково у 2016 році

Цього року ми досягли надзвичайних результатів. Було проведено системну реформу податкової та митної служб. Як результат, дуже значне збільшення надходжень на 30% до бюджетів усіх рівнів, а це - понад 6 млрд. доларів. Про це зазначив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.
За його словами, крім рекордних надходжень значно збільшили обсяги відшкодувань ПДВ платникам податків. Так за 2016 рік відшкодовано ПДВ 94,3 млрд. грн. - це на 40% більше ніж у минулому році. Також на 10 млрд. грн. зменшили переплату податку на прибуток до держбюджету.
«Загалом до зведеного бюджету за 2016 рік забезпечено надходжень (збір) 758,3 млрд. грн., що на 171,2 млрд. грн. або на 30% більше ніж у 2015 році»,- повідомив Роман Насіров.

Щоденно ДФС опрацьовує понад 1000 запитів щодо доходів громадян, які звернулися за призначенням житлових субсидій

Протягом 2016 року ДФС надано понад 40 млн. ... Читать дальше »
Просмотров: 478 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 04.01.2017 | Комментарии (0)

Незнання про зміну реквізитів для сплати податків не звільняє від їх сплати

Незалежно від того, чи був поінформований платник податків про зміну назви контролюючого органу, його коду та реквізитів сплати, він повинен сплатити у повному обсязі суми податкових зобов’язань у встановлений законодавством строк ДФСУ у листі від 16.12.2016 р. №27289/6/99-99-12-03-03-15 зауважує, що податковий обов’язок виникає у платника податку з моменту настання обставин, з якими Податковий кодекс пов’язує сплату ним податку (п. 37.2 ПКУ). Окрім того, виконанням податкового обов’язку визнається сплата у повному обсязі платником відповідних сум податкових зобов’язань у встановлений податковим законодавством строк (ст. 38 ПКУ)
На основі цього наголошуємо, що незалежно від того, чи був поінформований платник податків про зміну назви контролюючого органу, його коду та реквізитів сплати, виконання податкового обов’язку у вигляді сплати у повному обсязі платником відповідних сум податкових зоб ... Читать дальше »
Просмотров: 481 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 29.12.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров: Ми націлені на розширення співробітництва з державами-членами ГУАМ

Україна зацікавлена в розвитку взаємної торгівлі та використанні транзитного потенціалу держав-членів ГУАМ. При цьому ми ділимося і, по можливості, використовуємо досягнення і кращі практики митних адміністрацій держав-членів організації. Про це зазначив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров під час засідання керівників митних адміністрацій Організації за демократію та економічний розвиток ГУАМ.
Під час виступу Роман Насіров поінформував присутніх про результати роботи ДФС у цьому році: «У 2016 році в реформуванні митних органів України та спрощенні митних процедур було досягнуто значного прогресу. Ці перетворення базуються в тому числі на зобов'язаннях відповідно до Угоди про асоціацію Україна - ЄС, а також рекомендаціях Митної та прикордонної служби США і МВФ».
Зокрема, за словами очільника відомства, з 1 серпня цього року в ДФС успішно впроваджена і активно ... Читать дальше »
Просмотров: 527 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 27.12.2016 | Комментарии (0)

Україна та Фінляндія активізують співробітництво у сфері запобігання митним правопорушенням

Представники Митної адміністрації Фінляндії ознайомлять українських колег з досвідом співпраці між митниками і прикордонниками. Про це заявив Генеральний директор Митної адміністрації Фінляндії Анті Хартікайнен у рамках робочого візиту до Державної фіскальної служби України.
«Наш підрозділ з попередження злочинності відвідає Україну і в ході цього візиту ми спробуємо активізувати співробітництво між нашими країнами у сфері запобігання злочинності. У Фінляндії діє дуже розвинута модель співпраці між митниками і прикордонниками, і ми хотіли б представити її більш докладно для українських колег», – підкреслив Анті Хартікайнен. За його словами, Митна адміністрація Фінляндії має специфічну практику на норвезькому кордоні, де працюють фінські митники. Модель співпраці полягає в тому, що фінські митники представляють інтереси Норвегії і навпаки – норвезькі здійснюють митну діяльніст ... Читать дальше »
Просмотров: 493 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 20.12.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров: Додатково до бюджету спрямовано 6 млрд. доларів США

Про виконання поставлених перед ДФС завдань та виконання плану надходжень повідомив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.
«Наразі перед Державною фіскальною службою постали два головних і найважчих завдання - виконання доходної частини бюджету, отримання додаткових надходжень до нього та одночасно необхідність створення сприятливих умов для ведення бізнесу, збільшення інвестиційної привабливості країни. Можна з впевненість констатувати – завдання, які ставились перед ДФС протягом року, виконані успішно», - зазначив очільник служби.
Він підкреслив, що за результатами 11 місяців 2016 року фіскальною службою до зведеного бюджету України (збір) спрямовано майже 677 млрд. гривень, тоді як у минулому році – 522 млрд. гривень. Тобто різниця у порівнянні з минулим роком становить близько 155 млрд. гривень, або 6 млрд. доларів.
«Виконання та перевиконання доходної частини бюд ... Читать дальше »
Просмотров: 433 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 13.12.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров: Спрощену систему потрібно зробити привабливою для чесного малого бізнесу

Спрощена система оподаткування має функціонувати в іншій формі. Про це заявив Голова ДФС Роман Насіров в інтерв’ю виданню «Деловая столица».
За його словами, зараз спрощенка – це мутована система, яка вже не відповідає своїм початковим цілям і задачам.
«Спрощенка, в моєму розумінні, це форма адміністрування і оподаткування малого бізнесу (навіть не середнього). Вона повинна стосуватися корпоративних податків і оподаткування малого бізнесу - простота у веденні, фіксована або низька процентна ставка», – зазначив Роман Насіров.
Як розповів очільник ДФС, сьогодні бізнесу вигідно йти в спрощену систему оподаткування, тому її треба модифікувати і робити привабливою для малого бізнесу (але чесного), не допускаючи дроблення великого і середнього в невеликий для використання спрощеної системи оподаткування.
«Спрощенка - це офшорна зона всередині країни. ДФСУ навіть зн ... Читать дальше »
Просмотров: 414 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 06.12.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров: Дані з Єдиного державного реєстру виробників лікеро-горілчаної продукції оприлюднені на порталі ДФС

На офіційному веб-порталі ДФС оприлюднені дані з Єдиного державного реєстру виробників спирту етилового, коньячного і плодового, спирту етилового ректифікованого виноградного, спирту етилового ректифікованого плодового, спирту-сирцю виноградного, спирту-сирцю плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Про це повідомив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров після зустрічі з виробниками лікеро-горілчаної продукції.
«Всі дані з Реєстру розміщено на офіційному порталі ДФС. Зокрема, це інформація щодо суб’єкта господарювання, виду господарської діяльності, серії, номера ліцензії та терміну її дії, а також дати включення та дати виключення суб’єкта господарювання з Реєстру», - зазначив очільник відомства.
Дані з Реєстру розміщено за адресою: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/151988.html.
Крім того, ... Читать дальше »
Просмотров: 697 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров: Сьогодні послугами «Електронного кабінету платника» користуються понад 4 мільйона українців

Державна фіскальна служба постійно вдосконалює систему адміністрування податків. Про це повідомив Голова державної фіскальної служби України Роман Насіров, презентуючи оновлений сервіс «Електронний кабінет платника» в прес-центрі ДФС.
«Модернізований електронний сервіс «Електронний кабінет платника» (ЕКП) розпочав роботу з лютого 2016 року. На даний момент послугами кабінету скористалося 4,2 мільйона осіб. Сервіс надає можливість платнику безкоштовно працювати в ЕКП в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення. Тобто, платник може працювати дистанційно, не відвідуючи центри обслуговування, а це значна економія часу та мінімізація корупційної складової», - зазначив Роман Насіров.
З українських міст до топ-10 споживачів нашого електронного продукту входить Харків ... Читать дальше »
Просмотров: 420 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 22.11.2016 | Комментарии (0)

Роман Насіров: Через «Єдине вікно» оформлено понад 21 тисячу митних декларацій

На даний момент за принципом «Єдиного вікна» оформлено понад 21 тисячу митних декларацій. Про це повідомив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.
Він наголосив, що «Єдине вікно» – це ефективний інструмент спрощення митних процедур. Митники мають всю необхідну техніку та програмне забезпечення, щоб в автоматичному режимі обмінюватися інформацією про вантаж, який підлягає розмитненню.
«Ми постійно удосконалюємо систему, щоб проходження контрольних процедур на митниці відбувалося ефективно та не забирало багато часу», – зазначив Роман Насіров.
Нагадаємо, з 1 серпня 2016 року на пунктах митного контролю запрацювала автоматизована система «Єдине вікно», яка має на меті пришвидшити оформлення експортно-імпортних операцій. Це – один з елементів реформування митниці.
Система є повністю автоматизованою, дозволяє подавати документи один раз в одне місце і мін ... Читать дальше »
Просмотров: 362 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 15.11.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 105 106 »
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024