Купянский городской портал! Суббота, 20.04.2024, 08:22
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Органами ДФС розпочато внесення сільськогосподарських товаровиробників до Реєстру отримувачів бюджетної дотації

На виконання статті 161 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» органами ДФС здійснюється внесення сільськогосподарських товаровиробників до Реєстру отримувачів бюджетної дотації. Для внесення до Реєстру сільськогосподарський товаровиробник подає заяву про внесення сільськогосподарського товаровиробника до Реєстру (форма № 1-РОБД).
Заява може бути подана у паперовому вигляді до податкової інспекції за основним місцем обліку або засобами електронного зв’язку в електронній формі (через Електронний кабінет платника або «Єдине вікно подання електронної звітності»). Заява, яка прийнята до розгляду, розглядається контролюючим органом протягом трьох робочих днів з дня її отримання. За результатами розгляду Заяви контролюючий орган або вносить сільськогосподарського товаровиробника до Реєстру, або вмотивовано відмовляє у внесенні до ... Читать дальше »
Просмотров: 540 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 04.04.2017 | Комментарии (0)

Павло Дроняк: Роботодавцями додатково укладено 8 тис. трудових договорів з найманими працівниками

За перші два місяці цього року роботодавцями додатково укладено 8 тис. трудових договорів з найманими працівниками. Такий результат став наслідком заходів, проведених робочими групами з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, створених за ініціативою місцевих органів виконавчої влади, в яких беруть участь фахівці фіскальної служби. Про це повідомив директор Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб ДФС Павло Дроняк. За його словами, під час рейдів здійснювалися обстеження виробничих, торгових приміщень юридичних та фізичних осіб, місць здійснення підприємницької діяльності. Крім того, з роботодавцями проводилася роз’яснювальна робота щодо необхідності дотримання податкового законодавства та законодавства про працю.
Посадовець також розповів, що протягом січня-лютого 2017 року фахівцями фіскальної служби в ході контрольно-перевірочних зах ... Читать дальше »
Просмотров: 490 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)

У 2016 році великими платниками сплачено до державного бюджету 214,3 млрд. гривень

Протягом січня-грудня 2016 року Офісом великих платників ДФС забезпечено збір до державного бюджету 214,3 млрд. грн. (без врахування сплати податку на прибуток ВПП, що зараховується до бюджетів обласного ГУ – 3,9 млрд. грн.). Завдяки індивідуальному підходу до кожного з платників Офіс забезпечує виведення обсягів з тіньової економіки. Так, за 12 місяців 2016 року досягнуто приріс платежів в порівнянні з минулим роком на 51 мільярд гривень, або на 31%, що дозволило Офісу досягти 57,8% надходжень від загального збору платежів по Україні.
При цьому протягом 2016 року зменшено переплати з податку на прибуток на 3,3 млрд. гривень.
Протягом минулого року було забезпечено декларування позитивних нарахувань з ПДВ у розмірі 92,6 млрд. грн., що більше аналогічного періоду минулого року на 22,8%, або на 17,2 млрд. грн. При цьому, обсяги оподатковуваних операцій з ПДВ у порівнянні з минули ... Читать дальше »
Просмотров: 469 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 21.03.2017 | Комментарии (0)

Протягом січня-лютого надходження до зведеного бюджету перевищили минулорічний показник на 58,1 відсотка

За оперативними даними ДФС України протягом січня-лютого 2017 року до зведеного бюджету надійшло (сальдо) 131,9 млрд. грн., що на 48,5 млрд. грн., або на 58,1 відс. більше відповідного періоду 2016 року. До державного бюджету забезпечено 104,4 млрд. грн., до місцевих бюджетів – 27,5 млрд. гривень.
Надходження (збір) до зведеного бюджету у січні-лютому 2017 року склали 148,9 млрд. грн. (+49,5 млрд. грн., або +49,8 відс. до січня-лютого 2016 року), у т. ч. до державного бюджету – 121,4 млрд. гривень.
Надходження (сальдо) до загального фонду державного бюджету у січні-лютому 2017 року склали 102,6 млрд. грн., індикативні показники Міністерства фінансів України виконано на 109,8 відс., додатково забезпечено 9,1 млрд. гривень.
У повному обсязі виконано завдання Міністерства фінансів України з податку на додану вартість із ввезених на територію України то ... Читать дальше »
Просмотров: 642 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 14.03.2017 | Комментарии (0)

Мирослав Продан: Всі працівники Державної фіскальної служби України продовжують виконувати свої обов’язки

Кабінет Міністрів України поклав виконання обов'язків Голови Державної фіскальної служби України на в.о. заступника Голови ДФС Мирослава Продана. Відповідне рішення прийнято в ході засідання Уряду 03 березня 2017 року. 2 березня 2017 року, в ДФС проводились окремі слідчі дії працівниками НАБУ та САП. Конфліктних ситуацій не виникало. Державна фіскальна служба України діє виключно у правовому полі і у рамках своїх повноважень. Зазначимо, всі служби і структурні підрозділи ДФС працюють в штатному режимі, забезпечуючи безперебійну роботу всіх послуг і сервісів.
«Колектив фіскальної служби, співробітники центрального апарату і всіх регіональних підрозділів ДФС, продовжують працювати на своїх місцях і виконувати свої посадові обов'язки», – повідомив Мирослав Продан.

Розстрочення платежів не звільняє платника від обов' ... Читать дальше »

Просмотров: 523 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 07.03.2017 | Комментарии (0)

Представники ДФС взяли участь у тренінгу для операторів скануючих систем

У рамках Програми з експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS) представники Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС взяли участь у тренінгу з аналізу рентгенівських зображень для операторів скануючих систем, який відбувся в м. Одеса.
Дводенні курси з аналізу рентгенівських зображень для операторів скануючих систем багажного типу Rapiscan 628 проводились підрядником Державного Департаменту США, компанією «Renful Premier Technologies».
Під час заходу учасники вивчали методи підвищення ефективності виявлень нелегальних перевезень товарів, що мають відношення до зброї масового ураження, звичайних озброєнь або інших видів товарів шляхом більш ефективного використання технологій неруйнівного контролю. У рамках навчальної програми учасники тренінгу виконували навчальні вправи з використанням відповідних скануючи систем.
Інформацію, отрим ... Читать дальше »

Просмотров: 542 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 27.02.2017 | Комментарии (0)

Роман Насіров: Спільний контроль на українсько-молдовському кордоні дозволить протидіяти контрабанді та митним порушенням

Фіскальна служба України зацікавлена в організації спільного контролю на пунктах пропуску на українсько-молдовському кордоні. Про це заявив Голова ДФС Роман Насіров під час зустрічі з Генеральним директором Митної служби Республіки Молдова Віталіє Врабіє.
«Сьогодні ми маємо можливість розпочати новий етап співпраці з колегами з Молдови щодо подальшого впровадження спільного контролю на контрольних пунктах пропуску. Це дозволить прискорити проходження митних процедур громадянами та суб’єктами ЗЕД. Крім того, це збільшить пропускну спроможність пунктів та збільшить транзитний потенціал України та Молдови», – наголосив Голова ДФС Роман Насіров.
На сьогодні на українсько-молдовському кордоні спільний контроль діє на 4 пунктах пропуску.
«ДФС готова до поглибленої співпраці з митним органами Молдови і докладе ... Читать дальше »

Просмотров: 565 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 22.02.2017 | Комментарии (0)

По информации заместителя городского главы по гуманитарным вопросам Александра Скребца вчера, в течение дня, за медицинской помощью обратилось 10 учеников с жалобой на повышенную температуру тела и расстройство желудочно-кишечного тракта. Один из них, после осмотра врачом, сразу был отпущен домой.

На сегодня их состояние удовлетворительное и родители могут забрать их домой.

В настоящее время проводится проверка причин недомогания учащихся ЗОШ№1, поскольку в больницу обратились дети разного возраста.

Проводятся все необходимые профилактические мероприятия по дополнительной дезинфекцией.

По желанию родителей, в качестве профилактики, некоторые ученики сегодня и завтра остались дома.

По словам Виктора Ивановича Гараж - врача-эпидемиолога, заведующего отделения организаци ... Читать дальше »

Просмотров: 415 | Добавил: kupyansk | Дата: 17.02.2017 | Комментарии (0)

Надання соціальної допомоги контролюватиметься державою

Кабінет Міністрів України схвалив проект закону «Про забезпечення державного контролю під час надання соціальної підтримки», повідомляє прес-служба Міністерство соціальної політики України.
Законопроект передбачає ефективний контроль під час надання соціальної допомоги, попередження і вчасне виявлення випадків порушення при призначенні соціальної підтримки тощо.
Як зазначається, державний контроль під час надання соціальної підтримки з 1 січня 2018 року здійснюватиметься соціальними інспекторами, які будуть посадовими особами територіальних органів Мінсоцполітики — соціальних інспекцій.
Проект розроблено з метою виконання Україною Угоди про позику між Україною і Міжнародним банком реконструкції та розвитку щодо модернізації системи соціальної підтримки населення України та задля підвищення ефективності надання державної підтримки.
Після прийняття законопроекту Парламентом б ... Читать дальше »

Просмотров: 447 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 16.02.2017 | Комментарии (0)

15 февраля 2017 в ООШ №1 города Купянска зарегистрировано 10 случаев инфекционных заболеваний. Предварительный диагноз - острый гастроэнтероколит средней тяжести.
8 из 10 заболевших детей своевременно госпитализированы и с ними проводится лечение, 2 детей - отказались от госпитализации и проходят лечение амбулаторно.

С целью локализации и ликвидации вспышки 15.02.2017 специалистами Купянского межрайонного филиала Государственного учреждения «Харьковский областной лабораторный центр Министерства здравоохранения Украины» проведено специальное эпидемиологическое расследование и санитарно-эпидемиологическое обследование заведения.
Для установления возможных факторов передачи инфекции и источники возможного инфицирования, при обследовании отобраны образцы пищевых продуктов, воды, смывов с объектов внешней среды для лабораторного исследования. За контактными установлено медицинское наблюден ... Читать дальше »

Просмотров: 412 | Добавил: kupyansk | Дата: 15.02.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 105 106 »
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024