Купянский городской портал! Вторник, 23.04.2024, 21:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2016 » Январь » 11 » В податковій міліції Харківщини підбили підсумки роботи за минулий рік
09:49
В податковій міліції Харківщини підбили підсумки роботи за минулий рік
Робота податкової міліції спрямована на ліквідацію існуючих схем мінімізації податкових зобов'язань, залучення активів «тіньової» економіки до легального обігу та забезпечення наповнення державного бюджету. Про це розповів виконуючий обов’язки першого заступника начальника ГУ ДФС у Харківській області Андрій Бєжанов, який підсумував роботу працівників податкової міліції Харківщини у 2015 році.

«Підсумовуючи минулорічні здобутки слід зазначити, що за матеріалами слідчо-оперативних підрозділів до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 258 кримінальних проваджень, у тому числі – 117 за «тяжкими» статтями Кримінального кодексу України, - розповідає Андрій Бєжанов, - загальна сума відшкодованих державі збитків склала понад 9,3 млн. грн.».

Однією з актуальних проблем сьогодення залишається питання незаконного виготовлення та реалізації підакцизних товарів. Виявлено непоодинокі випадки продажу паливно-мастильних матеріалів, спирту, тютюнових та лікеро-горілчаних виробів без наявності необхідних дозвільних документів. Крім цього, не рідко підприємці організовують підпільне виробництво горілки або пального, не турбуючись не лише про сплату податків, а й про ту шкоду, яку вони можуть спричинити майну громадян та, що найголовніше, здоров’ю та життю споживачів.

У 2015 році співробітники слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у Харківській області виявили 11 цехів, які займалися незаконним виготовленням паливно-мастильних матеріалів та лікеро-горілчаних виробів.

Так, наприклад, було викрито цілу мережу підпільних нафтопереробних міні-заводів. Їх власники налагодили масове виробництво дизельного пального та бензину з відпрацьованої моторної оливи та газового конденсату. Отриманий продукт реалізовувався через АЗС по всій території Україні, однак, гарантувати встановлену державними стандартами якість, підприємці не могли.

«За рік працівники слідчо-оперативних підрозділів виявили та вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на загальну суму 51,3 млн. грн., а саме: алкогольних напоїв – на 3,2 млн. грн., спирту – на 3,1 млн. грн., тютюнових виробів – на 5,1 млн. грн., паливно-мастильних матеріалів – на 34,7 млн. грн., та транспортних засобів – на 5,2 млн. грн.». - зазначає Андрій Бєжанов.

Впродовж минулого року за напрямком викриття кримінальних правопорушень у митній сфері до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 18 кримінальних проваджень, сума відшкодованих державі збитків за якими вже склала 705 тис. грн. З метою забезпечення постійного моніторингу зовнішньоекономічних операцій до Харківської митниці ДФС направлено 27 орієнтувань щодо можливих порушень митного та податкового законодавства. За результатами проведених заходів складено 31 протокол про порушення митних правил на загальну суму 1,3 млн. гривень, за якими застосовано конфіскацію на суму 895 тис. гривень.

Крім того, працівники податкової міліції Харківщини спільно із фахівцями прокуратури області та Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримали партію електронного обладнання для шифровки даних, яку зловмисники намагалися доставити до Російської Федерації за замовленням одного з московських підприємств. У ході проведення операції «Рубіж-2015», в одному з мікроавтобусів правоохоронці виявили п’ять упаковок зі складовими частинами комплексу апаратури Т-235-1Л, які використовуються військовими для передачі та шифрування інформації.

Одним з основних напрямків «детинізації» економіки є припинення незаконної діяльності «конвертаційних центрів» і відпрацювання суб'єктів господарювання, які користувалися їх послугами. Цього року оперативним управлінням області припинена діяльність 3 «конвертаційних центрів» із загальним обігом більше 1,5 млрд. грн.

«Співробітники податкової міліції проводять постійний аналіз за результатами якого формуються узагальнені матеріали підприємств-мінімізаторів, конвертаційно-транзитних груп, сільськогосподарських виробників, суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, - розповідає Андрій Бєжанов, - завдяки даним операціям було вчасно анульовано 7880 договорів на подачу звітності в електронному вигляді та 2712 свідоцтв платника ПДВ. Крім цього, за матеріалами оперативного управління до бази АІС СФП внесено відомості про 101 підприємство, 15 з яких відносяться до діяльності «конвертаційних центрів».

Чимало підприємницьких структур будують свій бізнес так, щоб уникнути сплати ПДВ, застосовуючи для цього велику кількість схем мінімізації платежів.

«Працівники податкової міліції розпочали 13 досудових розслідувань за фактами незаконних заявок на відшкодування ПДВ та 28 кримінальних проваджень за виявленими фактами ухилення від сплати податку на додану вартість, - зауважує Андрій Бєжанов, - наразі слідство за даними фактами триває».

За словами Андрія Бєжанова, податкова міліція ГУ ДФС у Харківській області в межах повноважень і надалі робитиме все задля забезпечення економічної безпеки держави, наповнення державного бюджету та підвищення добробуту суспільства.
Просмотров: 435 | Добавил: Елена8203 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024