Купянский городской портал! Четверг, 28.03.2024, 18:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 14
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2016 » Май » 5 » На хабарі затримано двох співробітників митниці
10:44
На хабарі затримано двох співробітників митниці
Службою безпеки України спільно з прокуратурою області та підрозділом внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Харківській області викрито та припинено протиправну діяльність двох інспекторів митниці.
Вказані інспектори одного з митних постів Харківської митниці налагодили корупційну схему систематичного вимагання неправомірних вигод з громадян України, які допускали порушення митних правил, за не притягнення їх до адміністративної відповідальності.
Правоохоронцям вдалося отримати незаперечні докази протиправної діяльності вказаних осіб, задокументувавши низку фактів їхнього хабарництва на загальну суму 15 тисяч гривень.
4 травня поточного року одного зі зловмисників було затримано "на гарячому" під час одержання чергового "траншу" в розмірі 3 350 гривень.
Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. З ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.
Наразі продовжуються невідкладні слідчі дії.

Протягом січня-квітня до бюджетів всіх рівнів надійшло близько 11,0 млрд. грн. податків та зборів
Це на 6,3 млрд. грн. більше ніж за відповідний період минулого року. Темп росту збору платежів склав - 237,5 %. Індикативний показник ДФС України виконано на 147,3%, додатково отримано 3,5 млрд. грн.
Зокрема, до Державного бюджету надійшло 8,4 млрд.грн, решта - 2,5 млрд. грн.- до скарбниць місцевих громад.
Цьогорічні надходження до Державного бюджету в 2,9 рази (або на 5,5 млрд. грн.) більше, ніж за відповідний період минулого року. Місцеві бюджети протягом січня-квітня 2016 року отримали на 51,4% або на 847,4 млн. грн. більше ніж у січні-квітні 2015 року.
У квітні 2016 до бюджетів усіх рівнів зібрано 2,5 млрд. грн. платежів, що на 1,0 млрд. грн. більше ніж за квітень 2015 року.
Індикативний показник ДФС України виконано на 110,9%, додатково отримано 241,7 млн. грн.
За місяць до Державного бюджету зібрано 1,8 млрд.грн. (на 783,1 млн. грн. або в 1,8 рази більше ніж за квітень минулого року), до місцевих бюджетів - 700,8 млн. грн. (на 244,2 млн.грн. більше ніж у квітні 2015 року).
Як зазначає в.о. начальника ГУ ДФС у Харківській області Микола Рибаков, досягнення таких суттєвих показників є результатом переорієнтації фіскального відомства на сервісну службу та ефективної роботи з протидії ризиковим схемам й тіньовому бізнесу.
«Удосконалення процесу обслуговування суб’єктів господарювання та електронних сервісів, з одночасним відпрацюванням ризикових підприємств та ліквідацією схем ухилення від оподаткування – все це позитивно вплинуло на пожвавлення підприємницької активності. Результат – збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів», - підкреслюють в ГУ.

Податкова міліція викрила махінації з металобрухтом
Працівники слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у Харківській області зупинили діяльність групи підприємців з Дніпропетровська, які щомісяця незаконно вивозили з Харківщини від 500 до 1000 тон металобрухту.
Кілька мешканців Дніпропетровська організували на території Харківської області пункт прийому різноманітного металобрухту у населення. При цьому бізнесмени використовували реквізити фіктивних підприємств. Встановлено, що щомісячний обіг «тіньових» операцій складав від 1,5 до 3 млн. гривень.
«В рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.212 Кримінального кодексу України, працівники податкової міліції провели низку заходів для припинення зазначеної незаконної діяльності, - розповідає виконуючий обов’язки першого заступника начальника ГУ ДФС у Харківській області Андрій Бєжанов. – На блок посту ДАІ при в’їзді до Харківської області було затримано та проведено обшук двох автомобілів, в яких кур’єр та учасники групи перевозили готівку на закупівлю металобрухту з м. Дніпропетровськ. Після цього працівники слідчо-оперативних підрозділів провели обшуки в офісі, місцях прийому металобрухту та за адресами проживання зазначених підприємців».
У ходів слідчо-оперативних заходів було виявлено та вилучено документацію, чорнові записи, які підтверджують реальний тіньовий обіг металобрухту, автомобіль та грошові кошти на загальну суму у 950 тис. грн.
Крім цього проведено обшук в банківській скриньці одного з учасників групи, під час якого було виявлено та вилучено 651 тис. грн.
Пільги мобілізованим підприємцям

За підприємцями, які призвані на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийняті на військову службу за контрактом, на строк до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію, не припиняється державна реєстрація підприємницької діяльності фізичних осіб – підприємців. У разі непровадження ними підприємницької діяльності у період проведення мобілізації нарахування податків і зборів таким фізичним особам – підприємцям не здійснюється (ч. 3 ст. 39 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»). Тимчасово мобілізовані на військову службу підприємці і самозайняті особи звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) або єдиного податку, а також єдиного внеску (ЄСВ) за себе на весь період такої служби (згідно зі змінами, внесеними до Податкового кодексу України Законом України від 20.05.2014 р. №1275-VІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації»). Мобілізовані підприємці чи самозайняті особи, що використовують у своїй господарській діяльності працю найманих працівників, які продовжують працювати за наймом під час мобілізації такого підприємця, зобов’язані уповноважити іншу особу на виплату заробітної плати або інших доходів найманим працівникам. У такому випадку обов’язок з нарахування та утримання ПДФО і ЄСВ з таких виплат на термін військової служби підприємця несе уповноважена особа. Обов’язок зі сплати ПДФО та ЄСВ за найманих працівників повинен здійснити демобілізований підприємець чи самозайнята особа протягом 180 календарних днів з першого дня його демобілізації без нарахування штрафних та фінансових санкцій. Для отримання зазначених пільг демобілізований підприємець чи самозайнята особа повинен протягом 10 днів після демобілізації або після закінчення лікування (реабілітації) надати органу доходів і зборів за місцем податкової реєстрації такі документи: - заяву про надання пільги в довільній формі; - копію військового квитка або копію іншого документа, виданого відповідним державним органом, із зазначенням даних про призов такої особи на військову службу під час мобілізації.
Просмотров: 605 | Добавил: Елена8203 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)
    [12.07.2023]
    Кровати металлические в тюрьмы (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024