Купянский городской портал! Пятница, 29.03.2024, 11:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2016 » Март » 14
Виявити фірму, яка нечесно поводила себе з робітниками, допомогли сумлінні громадяни.

Так, на Урядову гарячу лінію звернулися харків’яни, які й повідомили про факт порушення законодавства.

За їх зверненням працівниками оперативного управління районної податкової інспекції Харкова було проведено низку відповідних заходів. Зокрема, здійснено «контрольну поїздку». В результаті й було підтверджено факт надання двома водіями служби таксі послуг з перевезення пасажирів без відповідних дозвільних документів.

На таксистів було складено протоколи про адміністративне правопорушення. Одного з «таксистів-порушників» постановою суду вже визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.164 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 17000 грн.

ГУ ДФС у Харківській області закликає громадян працювати законно та нагадує, що для легальності отримання доходу необхідно вимагати у роботодавця о ... Читать дальше »
Просмотров: 405 | Добавил: Елена8203 | Дата: 14.03.2016 | Комментарии (0)

Виявити фірму, яка нечесно поводила себе з робітниками, допомогли сумлінні громадяни. Так, на Урядову гарячу лінію звернулися харків’яни, які й повідомили про факт порушення законодавства. За їх зверненням працівниками оперативного управління районної податкової інспекції Харкова було проведено низку відповідних заходів. Зокрема, здійснено «контрольну поїздку». В результаті й було підтверджено факт надання двома водіями служби таксі послуг з перевезення пасажирів без відповідних дозвільних документів. На таксистів було складено протоколи про адміністративне правопорушення. Одного з «таксистів-порушників» постановою суду вже визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.164 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 17000 грн. ГУ ДФС у Харківській області закликає громадян працювати законно та нагадує, що для легальності отримання доходу необхідно вимагати у роботодавця оформлення трудового договору, або здійснити дер ... Читать дальше »
Просмотров: 361 | Добавил: Елена8203 | Дата: 14.03.2016 | Комментарии (0)

Нещодавно заступником начальника Салтівської ОДПІ ГУ ДФС у Харківській області Інною Богатирьовою було проведено он – лайн спілкування з громадянами відносно декларування доходів у 2016 році

1. В який термін фізична особа зобов’язана сплатити військовий збір з доходів, отриманих не від податкових агентів, які підлягають річному декларуванню?
Відповідь: Фізична особа, що отримує доходи від особи, яка не є податковим агентом зобов’язана самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму військового збору, зазначену в поданій нею податковій декларації, подання якої є обов’язковою.
2. Яка відповідальність застосовується за несвоєчасну сплату військового збору за наслідками подання річної декларації про майновий стан і доходи?
Відповідь: У разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов’язання протягом строків, визначених Податковим кодексом України із змінами та доповненнями, такий платник податків притягується до відпові ... Читать дальше »
Просмотров: 451 | Добавил: Елена8203 | Дата: 14.03.2016 | Комментарии (0)

Майже 77 мільйонів гривень на допомогу армії від Харківщини
Саме таку суму військового збору забезпечено жителями Харкова та області з початку року. Про це повідомив в.о. начальника ГУ ДФС у Харківській області Микола Рибаков.
Керівник відомства також проінформував, що зокрема у лютому сума збору склала 42,1 млн. грн. Посадовець акцентував увагу на позитивній динаміці надходжень. До зрівняння, у лютому минулого року було сплачено 29,4 млн. гривень.
«Приємно відзначити, що на Харківщині живуть люди, яким небайдуже майбутнє країни. Вважаю, що цифри говорять самі за себе. Адже це є справжнім проявом патріотизму наших громадян», - відзначив Микола Рибаков.
Разом з тим, керівник фіскальної служби області звертається до усіх роботодавців регіону, які виплачують своїм працівникам «сіру» заробітну плату і таким чином занижують військовий збір, своєчасно і в повному обсязі сплачувати відрахування з реальних заробітків працівників.
Нагадаємо, що платниками війс ... Читать дальше »
Просмотров: 385 | Добавил: Елена8203 | Дата: 14.03.2016 | Комментарии (0)

Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024