Купянский городской портал! Суббота, 20.04.2024, 03:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Путеводитель

Последние фото

Общая статистика
Интернет магазин: 
Форум-тем/сообщ: 542/2924
Коментарии: 835
Фото: 418
Новости: 1051
Файлов для скачивания: 5
Статей:897
Сайтов в каталоге: 970
Объявлений: 15
Игр: 219
Записей в гостевой: 36
FAQ: 1
Новости Украины: 107
Видео: 9105

Последние статьи
[15.09.2020][Мои статьи]
Увага! Важлива інформація (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
ТОП 6 запитань стосовно використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (5)
[15.09.2020][Мои статьи]
До уваги платників земельного податку! Інформація про нормативну грошову оцінку земель розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб (0)
[15.09.2020][Мои статьи]
З початку року надійшло 9,8 млрд грн ЄСВ (0)

Купянск
Главная » 2014 » Ноябрь » 07
Про це свідчать результати контролю значних донарахувань, який введено ДФС України за результатами перевірок у цій сфері, повідомили «Вечірньому Харкову» в ГУ Міндоходов області. Так, наприклад, при перевірці товариства з обмеженою відповідальністю на Харківщині, встановлено несвоєчасне оприбуткування готівкових коштів у книзі обліку розрахункових операцій протягом трьох днів з 5 вересня 2014 і неоприбуткування готівки протягом семи днів з 1 вересня 2014 на суму 118 тис. Гривень. Згідно з чинним законодавством, на підприємство накладено штраф в п'ятикратному розмірі неоприбуткованої суми - 590 тис. Гривень. За порушення норм з регулювання обігу готівки передбачено застосування фінансових санкцій у п'ятикратному розмірі непріходованной суми. Щоб уникнути таких штрафів Державна фіскальна служба України звертає увагу керівників і бухгалтерів суб'єктів господарювання, а також приватних підприємців на обов'язкове дотримання вимог постанови Правління Національного банку України від 15.12.200 ... Читать дальше »
Просмотров: 279 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 07.11.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні податківці Харківського регіону докладають максимум зусиль для того, щоб назавжди викорінити таке негативне соціально-економічне явище, як «податкові ями». У поле зору фахівців податкового та митного аудиту ГУ Міндоходів у Харківській області потрапляють, як місцеві підприємства, так й з інших регіонів Так, нещодавно «податкових аудиторів» зацікавив факт співпраці ТОВ «М», яке здійснювало оптову торгівлю освітлювальними приладами, з постачальниками продукції із Запоріжжя та Київщини, яки мали ознаки ризиковості. У ході відпрацювання нашими співробітниками було встановлено, що свідоцтва платників ПДВ у «партнерів» були анульовані, а посадові особи зазначених підприємств відсутні за місцезнаходженням. Окрім того, здійснити операції у заявлених обсягах у «контрагентів» можливості зовсім не було. Результати напрацювання податківців переконали ТОВ «М» у непорядності своїх партнерів. Товариство вирішило відмовитися від «схемного кредиту» з ПДВ і самостійно сплатило до бюджету 1,7 мл ... Читать дальше »
Просмотров: 352 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 07.11.2014 | Комментарии (0)

За оперативними даними протягом січня – жовтня поточного року до зведеного бюджету зібрано 344,1 млрд. грн., що на 3,7 млрд. грн., або на 1,1 відс. більше відповідного періоду минулого року. Державний бюджет отримав 272,1 млрд. грн., що на 6,7 млрд. грн. більше відповідного показника 2013 року, місцеві бюджети – майже 72 млрд. грн., що на 3,1 млрд. грн., або на 4,1 відс. менше відповідного періоду минулого року. Надходження до загального фонду державного бюджету (збір) склали 254,7 млрд. грн., що на 1,3 млрд. грн., або на 0,5 відс. більше відповідного періоду минулого року. Протягом січня – жовтня поточного року до зведеного бюджету надійшло (сальдо) 305,2 млрд. грн., що на 10,4 млрд. грн. або на 3,5 відс. більше відповідного періоду минулого року, у т.ч. до державного бюджету – 233,2 млрд. грн., що на 13,5 млрд. грн. більше відповідного показника 2013 року. До загального фонду державного бюджету надходження (сальдо) склали 215,9 млрд. грн., що на 8,1 млрд. грн., або на 3,9 відс. більш ... Читать дальше »
Просмотров: 342 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 07.11.2014 | Комментарии (0)

4 листопада 2014 р. Громадська рада при Державній фіскальній службі України визначила свого керівника. За результатами рейтингового голосування головою цього консультативно-дорадчого органу став Дмитро Олексієнко, виконавчий директор Громадської спілки «Ліга аудиторів України». «Громадська рада – це цивілізований майданчик для спілкування між ДФС та громадськістю. Адже тільки у діалозі можна знайти конструктивні рішення та оптимальні шляхи для розв’язання актуальних задач у податковій та митній сферах. Впевнений, що ініціативи членів Громадської ради, професійні напрацювання у робочих групах сприятимуть ефективній розбудові Державної фіскальної служби», – наголосив Дмитро Олексієнко. Заступниками голови Громадської ради обрано Юлію Дроговоз – віце-президента УСПП, голову комісії УСПП з питань економічної політики, та Олега Платонова – президента «Асоціації транспортно-експедиторських та логістичних організацій України «Укрзовніштранс»». Секретарем Громадської ради обрано директора Інфо ... Читать дальше »
Просмотров: 310 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 07.11.2014 | Комментарии (0)

Державна фіскальна служба України готова до здійснення перевірки відомостей, зазначених у деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру осіб, які підлягають перевірці відповідно до Закону України «Про очищення влади». Перевірка здійснюватиметься фахівцями Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб та підпорядкованими територіальними підрозділами за спеціальним алгоритмом. Він дозволяє виявляти недостовірність вказаних у декларації відомостей про наявність у суб’єктів декларування майна (майнових прав), а також невідповідність вартості майна (майнових прав), набутого (набутих) за час перебування на відповідних посадах, доходам, отриманим із законних джерел. Окрім того, за рішенням Голови ДФС Ігоря Білоуса, у складі вказаного вище Департаменту додатково створюється Управління з метою перевірки відомостей декларацій окремих осіб, зазначених у частині 1 статті 2 Закону України «Про очищення влади ... Читать дальше »

Просмотров: 413 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 07.11.2014 | Комментарии (0)

Як повідомили в Головному управлінні Міндоходів у Харківській області, за десять місяців 2014 року платниками податків регіону до місцевих бюджетів сплачено 6,1 млн.грн. збору за першу реєстрацію транспортних засобів. Із загальної суми надходжень левову частку складають платежі від фізичних осіб – 5,3 млн.грн., решта надійшла від юридичних осіб. Найактивніше сплачують збір за першу реєстрацію платники Київського району, від яких надійшло 563,3 тис.грн. та Дзержинського – 611,5 тис. грн. А ось серед обласних - найбільше таких платників у Харківському районі. Від них надійшло 566,3 тис. грн. Співробітники Міндоходів області нагадують, відповідно до статті 231 Податкового кодексу України платниками збору за першу реєстрацію транспортного засобу є юридичні та фізичні особи, які здійснюють першу реєстрацію в Україні транспортних засобів. При першій реєстрації транспортного засобу в Україні платники зобов’язані пред’являти квитанції або платіжні доручення про сплату збору з відміткою банку п ... Читать дальше »
Просмотров: 291 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 07.11.2014 | Комментарии (0)

04.11.2014 р. відбулася зустріч заступника начальника Куп’янської ОДПІ ГУ Міндоходів у Харківській області Богатирьової І.В. з трудовим колективом СТОВ «Мрія». Темою заходу стало обговорення питань щодо реформування податкової системи, розвиток малого та середнього бізнесу, новації податкового законодавства тощо. Відкриваючи захід, Богатирьова І.В. наголосила, що сучасна політика фіскальної служби України, направлена на запровадження партнерських відносин між платниками податків та податківцями, в основі якої лежить компроміс між інтересами платників податків і держави. Лише взаєморозуміння та партнерські відносини з платниками податків сприятимуть виконанню поставлених завдань та наповненню бюджету держави. Інна Богатирьова ознайомила присутніх, що з метою створення комфортних умов та розширення переліку послуг, що надаються платникам податків, з урахуванням їх потреб та побажань, спрощення процедури їх надання та відповідно зменшення часу та вартості виконання платниками податків п ... Читать дальше »
Просмотров: 348 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 07.11.2014 | Комментарии (0)

Через митний пункт пропуску «Козача Лопань» 63-річна росіянка намагалася ввезти в Україну поширені таблетки від головного болю. Як розповіли працівники Харківської митниці, жінка слідувала в одному з вагонів електропоїзда «Наумівка - Харків» і під час проведення усного та письмового декларування заявила, що нічого крім особистих речей не перевозить. Однак, при огляді, в сумці громадянки разом з особистими речами було виявлено 95 блістерів «Цитрамону П» російського виробництва. Заперечувати, що ліки не її, господиня багажу не стала. Ще одну жінку затримали на тому ж пункті, правда вже з соєвим соусом. Тепер вже громадянка України намагалася ввезти «екзотичну приправу» через митний кордон, не заявивши про це під час усного та письмового декларування. При митному огляді купе, в якому їхала жінка, під сидінням в чорному поліетиленовому пакеті, було виявлено картонну коробку з соєвим соусом «Азіфуд». Загалом, 30 пляшок по 200г. кожна. Жінка одразу підтвердила, що соєвий соус її. Відносно жі ... Читать дальше »
Просмотров: 426 | Добавил: Margo_Ko | Дата: 07.11.2014 | Комментарии (0)

Форма входа

Поиск

Последние события
Сообщения форума
  • Аккумулятор (2)
  • Автомобильная Сигнализация для авто (1)
  • послуги митного брокера в Харкові (0)
  • Объявления
    [28.03.2024]
    Лук оптом (0)
    [10.12.2023]
    товары оптом от производителя (0)
    [12.07.2023]
    Металлические кровати с доставкой оптом (0)


    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Купянск ОЛХ

    Основные теги
    живот похудение Тайские в бёдрах травы БЫСТРО похудения селетер таблетки без диет лицо убрать сильный возбудитель виагра женская женский возбудитель виагра виагра сильнодействущая купить возбудитель виагра для мужчин возбудители купить виагру как возбудить девушку капли возбуждающие тара запчасти работа 2-комнатная квартира бизнес Упаковка flat bottom плазменная резка токарные работы ГШП капролон пакеты возбудители для мужчин возбудитель желания Возбудители для двоих возбудитель капли Возбудители для мужчин и женщин возбудитель конский автобусы Фрезерные работы Газовая резка металла инфракрасные обогреватели конвектор дом дизайн интерьера дизайн квартиры дизайн студии заказать дизайн интерьера автовышки и автокраны база металлопроката листовой прокат металлопрокат опт розница вертикальная литьевая машина ВЛМ гидравлический шприцевой пресс литьевая машина для пластмасс поставщик тд там продажа недвижимости листовой металлопрокат Агентство недвижимости Днепр ремонт гидравлического оборудования купить гидропресс лента ФУМ риелтор Днепр зашита маски маски для лица. фабричный пошив. купить Днепр листовая сталь ваш карниз газовая резка обработка металлов кваритра в Днепре под заказ диета диеты Китайские отзывы похудеть витамины лекарства средства упражнения оборудование арматура вентиляционное компоненты конвейеры лабораторное кип насосы высоковольтное инструмент

     

    Купянский городской портал © 2024